Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I SVE MORA OBRISATI

Sin tužio majku zbog objave fotografija na Facebooku, šokirala se raspletom

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
11.01.2018.
u 16:40

Obiteljski sud u Rimu majci je zabranio da objavljuje fotografije svoga sina, a ako to prekrši, prijeti joj kazna od 10.000 eura

Jedna Talijanka našla se na sudu nakon što ju je tužio vlastiti 16-godišnji sin, a sve zbog fotografija koje je ona objavljivala na Facebooku.

Naime, mladić je podigao tužbu protiv svoje majke jer je na društvenoj mreži objavljivala njegove fotografije bez njegova znanja i pristanka, a većinu tih fotografija nije ona niti snimila.

Obiteljski sud u Rimu majci je tako zabranio da objavljuje sinovljeve fotografije, a ako to prekrši, prijeti joj kazna od 10.000 eura.

Tinejdžerova majka i otac su trenutno u fazi rastave braka pa je sigurno i to utjecalo na njegovu tužbu.

Majka mora obrisati sve fotografije, snimke i druge objave koje imaju veze s njezinim sinom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anticenzura
anticenzura
17:15 11.01.2018.

Pa na Zapadu mozes tuziti mater ako te spopada. Sin od moje prijateljice sto radi u skoli, je tuzio mater jednoj udruzi za djecija prava, sto ga stalno zivka i spopada na telefon kada je u drustvu sa prijateljima vani. Veli da mu se previsa mijesa u privatan zivot. On je to napravio iz sprdacine, a ona poludila, nije znala kako da se postavi i je li on to ozbiljno misli, pa je zvala nas sve redom da nas pita za savjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije