Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
četvrti porod

Rodila vlastitu nećakinju: 'Rado ću to učiniti opet'

Rodila vlastitu nećakinju
Foto: Facebook
1/16
04.01.2018.
u 10:52

'Imam nevjerojatnu vezu s Adalyn, no ne osjećam kao da je moje dijete', ispričala je 32-godišnja Amanda.

Amerikanka Rachel Wilcox (32) iz Kentuckyja majka je troje djece, a na svijet je donijela i četvrto, djevojčicu koja je zapravo njezina nećakinja

Nesebična majka ponudila se svojoj šogorici Amandi Patterson (33) da joj bude surogat-majka nakon što je Amandi dijagnosticiran rak debelog crijeva te je zbog njega i teškog liječenja ostala neplodna. 

"Za njezina brata Micaha udala sam se 2007. godine. Liječnica mi je na pregledu predložila nadomjesno majčinstvo i nakon što sam o tome razgovarala s mužem, predložili smo to njegovoj sestri i suprugu. Srećom, pristali su, i sada imamo Adalyn Rae, dijete koje su dugo priželjkivali", ispričala je Rachel, piše Mirror

Rodila vlastitu nećakinju
1/16

Rekla je da je bilo nevjerojatno vidjeti kako su Amanda i beba odmah razvile vezu kćeri i majke. "Amanda i Reid trenutačno su usredotočeni na roditeljstvo malenoj Adalyn Rae, no ako će ikada poželjeti drugo dijete, sa zadovoljstvom ću im opet biti surogat-majka", rekla je Rachel. 

"Imam nevjerojatnu vezu s Adalyn, no ne osjećam kao da je moje dijete. Ona je dio moje priče, ali s njom imam drukčiju vezu nego sa svojom vlastitom djecom", rekla je Rachel koja je majka 7-godišnjoj Adii, 5-godišnjoj Isli te dvogodišnjem Ikeu. 

"Rekla sam Amandi, ako će u budućnosti htjeti da njezina kći ima brata ili sestru, da ću joj to opet omogućiti. Važnije mi je da oni imaju svoju obitelj od mojih potreba", dodala je Rachel. Amanda svoju šogoricu opisuje kao najnesebičniju osobu koju poznaje, a ispričala je kako je bila očajna nakon operacija, kemoterapije i radioterapije, kada je ostala neplodna. 

Za bolest je doznala nekoliko tjedana nakon što je upoznala budućeg muža pa mu je predložila prekid veze, što je on odbio. Vjenčali su se 2015. godine. Rachel je tada istraživala nove načine zasnivanja obitelji, za što je znala i Amanda pa se ponudila da im bude nadomjesna majka.

Beba nije u genetskom srodstvu s Rachel jer su u njezinu maternicu umetnuli Amandino jajašce i Reidovu spermu, a postupak je uspio iz prve. "Kada se rodila Adalyn, bio je to najčarobniji osjećaj, bila je savršena", rekla je Amanda. 

Pogledajte i galeriju: Ovo su simptomi raka crijeva na koje trebaju paziti i mlađe osobe

Rodila vlastitu nećakinju
1/5

Komentara 12

DA
DarthVader
12:06 04.01.2018.

Kaj si sad pvedal da je to normalno. To je bolesno.

Avatar rubinet
rubinet
12:29 04.01.2018.

propast prijeti čovječanstvu

DU
Deleted user
13:35 04.01.2018.

Igrajte se Boga, igrajte!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije