Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U ZAGREBU

Silovatelj je djevojku tražio 'seksualnu radnju' pa ju je udario po licu

silovanje
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
12.09.2016.
u 13:50

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenice zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ali sudac je to odbio

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu jučer je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv 21-godišnjakinje koja je osumnjičena da je prekjučer ubila višestrukog silovatelja Darka Keleminovića Neša nakon što je on od nje zatražio "seksualnu radnju" i udario je po licu.

Kako je danas objavljeno, postoji osnovana sumnja da je okrivljenica oko 11 sati u Novu Ves u Zagrebu došla na poziv žrtve, ušla u njegov stan te ga preklopnim nožem ubola u lijevu stranu prsa.

Nakon što je okrivljenica ušla u stan i sjela na kauč u dnevnom boravku, D. K. joj je prišao i od nje zatražio određenu seksualnu radnju, što je ona odbila učiniti. Kako bi je prisilio da obavi tu radnju, D. K. ju je otvorenim dlanom snažno udario u predjelu lica, nakon čega je ona iz torbice koju je imala uz sebe izvadila preklopni nož i počinila navedeno djelo, navodi se u priopćenju.

Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv okrivljenice zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke, ali sudac je to odbio i odredio mjeru zabrane približavanja i zabrane uspostavljanja i održavanja veze s predloženim svjedocima.

Komentara 7

BI
billynik
14:40 12.09.2016.

Seksualnu radnju, to se tako kaže, ma gdje ste vi učili hrvatski jezik.

Avatar Darko zg
Darko zg
14:44 12.09.2016.

zanimljivo,došla na poziv žrtve,kaj da mu ispegla košulje?kamoli li sreće da se i sucu dogodi ovakva tragedija u obitelji.

SK
skupiduša
22:23 12.09.2016.

Žrtve, kakav je dotični bio, nije šteta, pitam se po što je mlada djevojka išla u stan čovjeka koji je više nego duplo stariji od nje. Upitan je i njezin karakter, imala je pripremljen nož.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije