Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Šetao Zadrom palicom zataknutom za pojas, vrijeđao policiju, pa dobio deset dana zatvora

Duge cijevi na ulicama Zadra, priveden ubojica sa Zrća
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
13.12.2022.
u 12:03

Palica mu je oduzeta, a muškarac je uhićen te priveden u službene prostorije policije, gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2,31 g/kg.

U nedjelju, 11. prosinca oko 23.40 sati na ulici u Zadru na predjelu Poluotoka, prema policijskim službenicima u ophodnji, 30-godišnji muškarac je započeo s protupravnim ponašanjem te je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike, dok je kod sebe imao teleskopsku palicu koju je držao vidljivu, zataknutu za pojasom.

Palica mu je oduzeta, a muškarac je uhićen te priveden u službene prostorije policije, gdje mu je utvrđena koncentracija alkohola od 2,31 g/kg.

Nakon prestanka djelovanja opojnog sredstva, 30-godišnjaka je uz optužni prijedlog radi počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda te Zakona o nabavi i posjedovanja oružja građana prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru gdje mu je određena mjera zadržavanja u trajanju od 10 dana nakon čega je predan u zatvor u Zadru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije