Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Šestogodišnjeg Kineza od smrti spasile klempave uši

uši
06.05.2010.
u 19:53

Upravo svojim velikim i raširenim ušima šestogodišnji kineski dječak može zahvaliti što je ostao živ nakon što je propao kroz žičani pod balkona roditeljskog stana na osmom katu zgrade.

Koliko god klempav bio, Ming Ming zasigurno neće posjetiti nijednog plastičnog kirurga kako bi ispravio ovu deformaciju. Naime, upravo svojim velikim i raširenim ušima taj šestogodišnji kineski dječak može zahvaliti što je ostao živ nakon što je propao kroz žičani pod balkona roditeljskog stana na osmom katu zgrade. Mali je Ming s balkona promatrao ulicu očekujući djeda koji je najavio svoj posjet, no izgubio je ravnotežu i proletio kroz čeličnu armaturu balkona. Tijelo mu je poletjelo u bezdan, ali na sreću, njegove su se poprilično izbočene uši zakačile za žice kroz koje je propao ostatak tijela, pa je dječak ostao visjeti tridesetak metara iznad tla. Nakon što su čuli povike i ugledali dječaka kako visi obješen o uši, prolaznici su pozvali hitne službe. Mingove su se ušne školjke pokazale toliko čvrstima da su pneumatskim kliještima morali razmicati armaturu kako bi ga oslobodili i povukli nazad u sigurnost.

– Bilo je teško, mogao je pasti ili se ugušiti – kazao je nakon intervencije vatrogasni zapovjednik koji je vodio akciju. (bk/VLM)

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
23:13 06.05.2010.

Gluposti. od čega je beton i žica, pekmeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije