Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporazum o suradnji

Šešeljevi otpadnici podržavaju srpsku koaliciju i dolaze u Vukovar

aleksandar vučić
Dino Stanin/PIXSELL
22.11.2011.
u 09:39

– Našoj borbi mora netko pružiti ruku, o izbjegličkom korpusu nitko ne vodi računa – rekao je predsjednik Naše stranke Jovan Ajduković

Aleksandar Vučić, dopredsjednik Srpske napredne stranke, najavljuje da će izaslanstvo stranke u petak otići u Vukovar i održati tribinu te na idućim izborima u Hrvatskoj dati potporu koaliciji srpskih stranaka u Hrvatskoj s kojom je predsjednik stranke Tomislav Nikolić potpisao "Sporazum o suradnji i razumijevanju", objavili su mediji u Srbiji.

Vučić koji je s Nikolićem do prije nekoliko godina bio u Šešeljevim radikalima, ali su se odvojili i osnovali novu stranku nešto blažu verziju radikala, ali još uvijek vjerna ideji o granici Virovitica, Karlovac, Karlobag, kaže kako "režim u Beogradu uvijek podržava iste ljude i vrijeme je da takvi politički monopoli nestanu".

Koalicija srpskih stranaka Hrvatske koju čine Naša stranka, Srpska narodna stranka i Demokratska partija Srba zalaže se za poštovanje ljudskih prava Srba u Hrvatskoj, prava na rad i normalan život, objašnjavaju mediji.

– Našoj borbi mora netko pružiti ruku, o izbjegličkom korpusu nitko ne vodi računa – rekao je predsjednik Naše stranke Jovan Ajduković, donedavno dožupan u Vukovarsko-srijemskoj županiji, koji je pozvao Srbe iz Hrvatske "neka na izborima glasuju za očuvanje srpskog identiteta".

Sličan sporazum koalicija srpskih stranaka potpisala je i s koalicijom izbjegličkih udruga Srba izbjeglih iz Hrvatske.

Komentara 15

BJ
barba jure
10:14 22.11.2011.

Ha ha ha Virovitica Karlovac Karlobag ovo su teski idioti, bolje da pripaze na Vojvodinu i Sandzak da ne odu ko Kosovo, a i Banja Luka nije daleko, pa da nebi opet bilo \"Mi Srbi napred, Hrvati picke za nama\" ha ha ha jadnici

BM
Boris Markovic
10:17 22.11.2011.

Samo da ispravim autora ovog clanka u jednoj bitnoj stvari. Ova partija (SNS) koja je nastala od Seseljove SRS je javno odustala od granica V-K-K i to je i glavno neslaganje izmedju SNS i SRS. SNS prihvata Hrvatsku u danasnjim granicama. Znaci SNS nema nikakvih teritorijalnih pretenzija prema Hrvatskoj i ima prilicno normalan program. Zamolio bih novinara koji je napisao ovaj tekst da sledeci put dobro proveri informacije pre nego ih objavi jer nas skorasnja istorija uci da reci mogu i da ubijaju.

ST
strike
17:10 22.11.2011.

Retardiranog li političara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije