Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šešelj:

Pustite me van, Haaški sud krši moja prava

Haški sud
Foto: Davor Puklavec/Pixell
14.11.2013.
u 20:30

Poseban odbor za obranu V. Šešelja tvrdi da su Šešelju, koji je još predsjednik Srpske radikalne stranke, povrijeđena ljudska prava

Vojislav Šešelj u haaškom je pritvoru 11 godina, još nije osuđen i zato je zatražio od Vijeća sigurnosti UN-a da ga – pusti na slobodu. Poseban odbor za obranu V. Šešelja tvrdi da su Šešelju, koji je još predsjednik Srpske radikalne stranke, povrijeđena ljudska prava, traži da Vijeće sigurnosti reagira, provede nadzor rada Haaškoga suda i poništi postupak.

>> Šešelj zbog nepoštovanja suda osuđen na dvije godine zatvora

Komentara 8

Avatar skynet
skynet
22:20 14.11.2013.

Zatvorite ga u najudaljeniju ćeliju, a ključ bacite negdje dovraga gdje ga nitko ne može naći.

A9
A*9
22:27 14.11.2013.

Ako ga puste, kukurikavci će imati još jednoga četničkog vojvodu komu će se klanjati i komu će Jovanović slati knjige za hrvatske škole na recenziju.

BA
balic
22:36 14.11.2013.

Moz mislit ,pustite me van... Ma tebe nikad vise nebi smjeli pustit van za sve sto si pocinio... Sad ce oni u Haagu njemu po kratkom procesu suditi , dosta je i cekao na presudu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije