Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove provokacije
Povratak na članak

Šešelj prijeti na Twitteru: Nikoliću, i Tito i Đinđić su prije smrti imali problema s nogom

Politički analitičar Dragoljub Anđelković tvrdi kako su ovakve stvari za osudu, "bez obzira na to što se uklapaju u Šešeljev stil"

Komentari 59

PA
pacoje
12:08 20.12.2014.

nista novo od seselja, nista novo od srbije, to je normalno za njih,nema osude,i ako osudjuju to rade posle ubojstva,onako malo

VL
ĆA
ćaćaća
11:42 20.12.2014.

šešelj je pametniji i iskreniji od nikolića i dačića zajedno..za hr politiku je bolji šešelj jer je otvoren za razliku od nikolića i dačića koji misle isto kao i on ali loše glumataju...

VL
MX
Mister X
11:44 20.12.2014.

Haaški optuženik na privremenoj slobodi, Gospodin dr. profesor. pravnik Vojislav Šešelj nastavlja slobodnim izjavama šokirati srpsku javnost iako je i ona već navikla pa i nema ozbiljnijih reakcija... Koa na primjer jakih super reakcija iz Hrvatske ( koji su pozvalili pola svjeta cijeli svjet u pomoč ) da bi zaštitile Srbiju od negativnog utjecaja toga gospodina ! Na karaju su čak i objavili svome Hrvatskome narodu veslu vjest da je Kosorica ne smo Sanadera zatvorila nego je i ubjedila Haški sud da Šešelj mora da ide natrag u Haški zatvor ! Zbog verbalnog delikta .................

VL
DU
Deleted user
12:57 20.12.2014.

Imam utisak da je Šešelj uložio novac u Hrvatske medije pa ga iz tog razloga reklamirate.

VL
BE
Belgrade
11:55 20.12.2014.

Sa velikim zanimanjem smo pratili nastup Šešelja na nekoj televiziji iz Osijeka, pogotovo kako je on odgovarao da nisu svi Šešelji Hrvati nego da ima i Srba sa tim prezimenom. Kako je on "branio" Srbe pre će biti da je Hrvat. On je samo neko ko odlična zna da priča i da se slika na televizijama. Slobi je trebao da bi Sloba Zapadu govorio kako ima i gorih od njega i da on, Sloba, vodi umerenu politiku. Evo sada Šešelja pustili iz Haga kako bi napadao Nikolića jer ovaj neće da prizna Kosovo. Zanimljivo kako Šešelj ne nada Vučića a ovaj se svaki mesec susreće sa Ramom, premijerom Albanije. Takođe, Šešelj treba da poremeti istinsku desnicu u Srbiji koja se godinama dokazivala kao uspešan partner Rusima. Kakvo moralno pravo ima Šešelj bilo šta da govori, pa Nikolić je bio njegov zamenik 15 godina a Vučić generalni sekretar njegove kvazi Radikalne stranke. Svi znaju da ih je lično Šešelj postavio na ta mesta - pa ako si bio loš trener i poslao pogrešne igrače na najbitnijoj utakmici šta sada hoćeš? Svaki trener u svakom klubu leti posle neuspešne sezone, ako koliko je neuspeha imao Šešelj??? Protiv njega je 95% Srba a oni drugi su neinformisani. U Hagu ništa nije slučajno - kako su oslobodili Gotovinu i Stanišića??? Stanišić kao načelnik Službe bezbednosti za vreme Slobe daje disk sa poverljivim podacima Amerikancima prilikom oslobađanja francuskih pilota u Bosni. Eto sada Amerima zatrebao i najveći Mapetovac, cirkuzant, lažni vojvoda Šešelj.

VL
IV
ivanjoksimovic
12:55 20.12.2014.

Par dana pre ubistva premijera Zorana Djindjica, dao je izjavu kako je i Tito imao problema sa nogom pre smrti, aludirajuci na povredu noge premijera zadobijenu nakon prvog pokusaja atentata na auto putu. Danas slicna izjava na racun onog grobara sa falcifikovanom diplomom.

VL
Avatar spira
spira
11:23 20.12.2014.

On nikom ne preti samo je uzneo činjenice . Jako jadno kada neko činjenice smatra pretnjom.

VL
Avatar Constantinus Magnus
Constantinus Magnus
12:08 20.12.2014.

Palma: Cecini pasulj i sarma su najbolji!!!!!!!!.....Glavna vest u Srbiji......Stoste toliko optereceni Seseljom??????......Pa sat ste opet kod Franje.....A kod Franje uvek je bilo rane......1102-1915 kod Franje......znaci 813 godina treba da prodje pa da dodje Bre da odnese sve......2014-2827 opet kod Fanje...... zakljucak Seselj samo "baljezga" ....... Svakom Coveku gore navedeno je kristalno jasno.....

VL
LU
luftbrenzer
11:41 20.12.2014.

Već se dobrano ohladila vatrica koju je podložio Šešelj. Još kad bi hrvatski novinari zaobilazili tog opskurnog komedijaša. ne bi se ni znalo za njegove bljuvotine. Ovako mu daju ničim zasluženi publicitet.

VL
Avatar Ross_Komersant
Ross_Komersant
14:44 20.12.2014.

Čovek vrlo fino i trezveno konstatuje činjenično stanje.

VL
Avatar Illyrian
Illyrian
16:31 20.12.2014.

Ciljevi Srbije prema susjedima se nisu promijenuli ni za bob. Radi se o istoj politici koji se dijeli na vrijeme pre i poslije Šešelja.

VL
Avatar prof.baltazar
prof.baltazar
11:10 20.12.2014.

Šešelj prijeti na Twitteru, zaista kako to čudno zvuči i zamišljam da je nekada to u devedesetim bilo moguće ne bih se čudio da Slobodan Milošević objavljuje poruke na facebooku tipa: "Ne sme nitko da vas bije" i onda mu lajkaju Arkan, Karadžić i Mladić...

VL
DU
Deleted user
14:15 20.12.2014.

Vojo je legenda ! Ostao je dosljedan sebi.

VL
Avatar Constantinus Magnus
Constantinus Magnus
12:43 20.12.2014.

EUJanez-MB prilicno mije jasna prica Hrvata, ( hvala DalmatinskomGalebu ) ,samo koste pa vi ???? Jeste vi mozda nedovrsena varijanta Luzickih Srba ili nesto drugo!!!! Samo da znate mesto MALI GERMANI -POPUNJENO, mesto MALI GRCI-POPUNJENO, mesto MALI TURCI-POPUNJENO,mesto MALI RUSISI - POPUNJENO, mesto VISOKI _?_?_?_?_?_?_?_?_?_-POPUNJENO.

VL
Avatar angelo1
angelo1
14:50 20.12.2014.

ova dva su imali problema sa nogom, a ti imaš problema sa mozgom ali i sa nosom

VL
Avatar reference
reference
18:39 20.12.2014.

Branio ga Šeks.... Vojislav Šešelj politicku je karijeru zapoceo ranih osamdesetih kao oporba komunistickom režimu. Godine 1984. uhicen je i osuden na osam godina zatvora. Branitelj mu je bio Vladimir Šeks. Kazna mu je smanjena pa je 1986. godine izašaošao na slobodu i otišao u Beograd gdje je nastavio nastupati s krajnje desnih, antikomunistickih i nacionalistickih pozicija.

VL
AN
anihani
19:57 20.12.2014.

pa rekao je istinu ,to su cinjenice ,da su titu noge bile Amputirane prije smrti

VL
CA
caricazg
08:49 21.12.2014.

ovaj lik u Srbiji ne da nema prostora u medijima nego ga nemaaaaa,nitko ga ne doživljava,ali važno da mi o njemu čitamo i pišemo..pa sam je nedavno izjavio da je krenuo na Hrvatke medije jer je (lukav i pametan) znao da ćemo nasjesti na njegove provokacije i to mu je jedini put bio da dođe do javnosti.....i naravno uspio je.....pa vi i dalje pišite o bolesniku....

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
10:36 21.12.2014.

Ma takvi su haški robijaši da najprije u ratu srede civilne žrtve i zločine, onda dožive haški robijaški križni put a na kraju dolje doma na balkanu lupetaju kako bi njihovi mutni štovatelji krače pameti lakše shvatili i prihvatili da su oni navodno nekakvi nevini vitezovi.

VL
AJ
Ajduk
12:03 21.12.2014.

Neko sa nogom a neko sa mozgom !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.