Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nove provokacije

Šešelj prijeti na Twitteru: Nikoliću, i Tito i Đinđić su prije smrti imali problema s nogom

Vojislav Šešelj
Foto: Reuters/PIXSELL
20.12.2014.
u 10:45

Politički analitičar Dragoljub Anđelković tvrdi kako su ovakve stvari za osudu, "bez obzira na to što se uklapaju u Šešeljev stil"

Haaški optuženik na privremenoj slobodi, Vojislav Šešelj nastavlja morbidnim izjavama šokirati srpsku javnost iako je i ona već navikla pa i nema ozbiljnijih reakcija, osim stručnih ocjena njegova psihičkog stanja. Na svom Twitteru je napisao upozorenje srpskom predsjedniku i svom velikom neprijatelju, Tomislavu Nikoliću koji se zadnjih dana žalio na bolove u nozi pa hramlje "ako ga netko od vas vidi ovih dana, recite mu da su i Tito i Đinđić prije smrti imali problema s nogom".

U Srpskoj radikalnoj stranci su beogradskom Blicu potvrdili da se radi o autentičnom twitter računu Vojislava Šešelja. Bilo je i nekoliko komentara od kojih su neki bili ohrabrujući i odobravajući, ali neki su i osudili Šešeljeve niskosti. Profesor Fakulteta političkih znanosti Zoran Stojiljković kaže kako je ovakav komentar za osudu i govori i o tome da se Šešelj "u međuvremenu nije promijenio, već da se vratio svojoj staroj praksi". - Ovakav sadržaj je u režimu političkih prijetnji. Također, možda u ovome Šešelj vidi način da dođe do publiciteta -  dijagnosticira Stojiljković.

Politički analitičar Dragoljub Anđelković tvrdi kako su ovakve stvari za osudu, "bez obzira na to što se uklapaju u Šešeljev stil" i ocjenjuje kako ovakve izjave nisu iznenađenje od Šešelja, od kojega se "ne može očekivati da nakon toliko godina provedenih u Haagu naprasno postane drugačiji". - Ovo izlazi iz svih okvira političke kulture i normalnog političkog ponašanja. Srbija je za sve te godine koliko je on bio u Haagu kao društvo ipak evoluirala, a on je taj period propustio - kaže Anđelković.

>> Šešelj prikuplja potpise za Nikolićevu smjenu

Komentara 59

PA
pacoje
12:08 20.12.2014.

nista novo od seselja, nista novo od srbije, to je normalno za njih,nema osude,i ako osudjuju to rade posle ubojstva,onako malo

ĆA
ćaćaća
11:42 20.12.2014.

šešelj je pametniji i iskreniji od nikolića i dačića zajedno..za hr politiku je bolji šešelj jer je otvoren za razliku od nikolića i dačića koji misle isto kao i on ali loše glumataju...

MX
Mister X
11:44 20.12.2014.

Haaški optuženik na privremenoj slobodi, Gospodin dr. profesor. pravnik Vojislav Šešelj nastavlja slobodnim izjavama šokirati srpsku javnost iako je i ona već navikla pa i nema ozbiljnijih reakcija... Koa na primjer jakih super reakcija iz Hrvatske ( koji su pozvalili pola svjeta cijeli svjet u pomoč ) da bi zaštitile Srbiju od negativnog utjecaja toga gospodina ! Na karaju su čak i objavili svome Hrvatskome narodu veslu vjest da je Kosorica ne smo Sanadera zatvorila nego je i ubjedila Haški sud da Šešelj mora da ide natrag u Haški zatvor ! Zbog verbalnog delikta .................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije