Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO NA OPTUŽBE

Šeks žestoko: Vidović Krišto laže, u restoranu me 'strijeljala pogledom'

ARHIVA - 2013. Zadar: Vjenčanje Ante Kalmete, sina Božidara Kalmete, u crkvi Gospe Loretske
Foto: Filip Brala/PIXSELL
07.12.2023.
u 12:34

Na pitanje misli li on nju kazneno prijaviti zbog, kako kaže, lažne prijave, Šeks kaže kako nema on nju što prijavljivati s obzirom na to da je ona njega već prijavila DORH-u

Nakon što je saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto odlučila podnijeti kaznenu prijavu DORH-u protiv bivšeg predsjednika Sabora, danas pročelnika Savjetodavnog vijeća HDZ-a Vladimira Šeksa zbog, kako tvrdi, osobnih uvreda i prijetnje da je "on mnoge osobno ušutkao i ubio", za koju tvrdi da joj je izrekao u lice, oglasio se i prozvani Vladimir Šeks.

Za Večernji list kaže kako Vidović Krišto laže i to zato što je opsjednuta njime, što dokazuje u brojnim prilikama u kojima ga nastoji "politički udariti". Dodaje kako je točno da je sreo Vidović Krišto u restoranu Purger, da ga je zastupnica bezobrazno gledala i strijeljala pogledom i da joj je prišao i pitao je zašto podnosi lažne krivične prijave protiv njega.

Naime, Vidović Krišto prije desetak dana u Saboru je održala konferenciju za medije na kojoj je kazala da podnosi prijavu protiv Šeksa i bivšeg glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića i to zbog izjave Ivana Jarnjaka, ovjerene kod javnog bilježnika, da mu je u svibnju ili lipnju 2005. Šeks rekao da "piše podlogu za kaznenu prijavu protiv Branimira Glavaša, po nalogu Ive Sanadera".

– To je isto laž i kada sam je vidio u restoranu, pitao sam je zašto podnosi lažne krivične prijave i zašto je to poslala okolo na oko dvjestotinjak različitih adresa, od fakulteta, Vrhovnog suda, do DORH-a... I rekao sam joj da sam se ja s takvima kao što je ona već obračunavao i da ću se obračunavati i dalje. Naravno, misleći na kazneno djelo lažnog prijavljivanja – objašnjava Šeks.

POVEZANI ČLANCI:

Na pitanje misli li on nju kazneno prijaviti zbog, kako kaže, lažne prijave, Šeks kaže kako nema on nju što prijavljivati s obzirom na to da je ona njega već prijavila DORH-u koji je, odbaci li njenu prijavu kao neutemeljenu, dužan protiv nje pokrenuti postupak zbog lažnog prijavljivanja. 

Šeks je kazao i kako je zastupnik HDZ-a Josip Šarić, za kojeg Vidović Krišto kaže da je izveo Šeksa iz restorana dok joj je prijetio, iz Purgera izašao ranije čekati taksi i da su tada otišli zajedno k njemu doma. Zastupnik HDZ-a Josip Šarić o situaciji se oglasio na Facebooku gdje je kazao kako nije svjedočio razgovoru Vidović Krišto i Šeksa.

"Čitam, pratim, slušam današnje izjave i komentare zastupnice Karoline Vidović Krišto i ne vjerujem! Dakle, istina je kako sam jučer bio u zagrebačkom restoranu koji zastupnica navodi. Istina je kako sam tamo susreo spomenutu zastupnicu. Istina je, također, kako sam je uljudno pozdravio, rukovao se s njom te izašao iz restorana. Nije istina da sam bio prisutan kad su ona i Vladimir Šeks razgovarali te nije istina da sam ja odveo gospodina Šeksa iz restorana. S obzirom na to da je ničim izazvana zastupnica Karolina Vidović Krišto iznijela dvije laži o meni, s pravom si postavljam pitanje koliko su uopće kredibilne i njezine ostale tvrdnje", napisao je zastupnik.

VIDEO Vidović Krišto napala glavnu državnu odvjetnicu

Komentara 38

DP
Dpejakovic2
11:40 07.12.2023.

Aha, vjerujemo ti.

TM
trade_mark
12:31 07.12.2023.

siroti vlado, strijeljala ga je pogledom. kakav je strah preživio, to nitko ne razumije. a to da nije prijetio... ja sam siguran da vlado nikad ne laže! pa koji je hadezeovac ikad lagao?

MA
Maksimiliano
11:34 07.12.2023.

ne znam kome više vjerovati članu pravomoćno osuđene organizacije ili građanki Krišto pitanje je sad ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije