Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U RESTORANU

Vidović Krišto prijavila Šeksa za prijetnje: 'Rekao mi je da je mnoge ušutkao i ubio…'

Zagreb: Karolina Vidović Krišto o pokretanju inicijative za smjenu glavnog državnog inspektora
Robert Anic/PIXSELL
07.12.2023.
u 08:27

Tvrdi da se incident dogodio u srijedu u jednom zagrebačkom restoranu i da je svemu svjedočio zastupnik Josip Šarić.

Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto u četvrtak je podnijela Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv pročelnika Savjetodavnog vijeća HDZ-a Vladimira Šeksa, inače bivšeg predsjednika Sabora. Šefica stranke Odlučnost i pravednost u prijavi tvrdi da joj je Šeks prijetio tijekom susreta u srijedu u jednom zagrebačkom restoranu.

– Dana 6. prosinca 2023., oko 17.30, u restoranu Purger u Petrinjskoj ulici u Zagrebu prišao mi je Vladimir Šeks, bivši predsjednik Hrvatskog sabora i savjetnik premijera Andreja Plenkovića, te mi je, unoseći mi se u lice i vrijeđajući me na osobnoj razini, iznio niz prijetnji. Uz osobne uvrede, rekao mi je da je on "mnoge osobno ušutkao i ubio". Na moje pitanje je li se time hvali, odgovorio je da je "ponosan na to". Na moje izjave da je razgovor završen jer me napastuje i prijeti mi, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana – tvrdi Vidović Krišto u prijavi. Šarić je, inače, HDZ-ov zastupnik, pomoćnik glavnog tajnika stranke.

Nastavlja dalje da se ona Šeksa ne boji, no da je Državno odvjetništvo dužno postupiti protiv Šeksa zbog funkcije koju obavlja. 

"Potpuno je jasno da moja borba za pravednu, uređenu i europsku Hrvatsku nailazi na strah struktura kojima pripada Vladimir Šeks, što potvrđuje i opisana agresivnost te konkretne prijetnje nasiljem, a koju tijela državne vlasti moraju spriječiti", napisala je Vidović Krišto u kaznenoj prijavi DORH-u.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Vidović Krišto napala glavnu državnu odvjetnicu

Komentara 19

MA
marijanaana
09:06 07.12.2023.

Podrška Karolini, a neshvatljivo je da itko želi blizu sebe ozloglašenog Sovu, Nasilnik se unosi u lice ženi, i prijeti, zašto nije tako odvažan s nekim muškim protivnikom.

Avatar Fraktura lubanje
Fraktura lubanje
09:15 07.12.2023.

I šeks je na svom zalasku života , sve će proći i hdz i ova era radikalne ljevice . Sve ima svoje vrijeme ☝️

22
224
09:12 07.12.2023.

Čudi me da je Kolega tako nastupio, obično to on i njegovi rade preko "posrednika"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije