Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa portala

Šegon ili Babić, Markić ili Holy: Izaberite događaj i izjavu tjedna!

Sabor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
02.02.2014.
u 10:00

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Portal Večernjeg lista daje vam mogućnost da u anketama ispod teksta glasate za ovotjednu izjavu i događaj tjedna.

Slavko Linić zatražio je razrješenje svog pomoćnika Branka Šegona, bivši ministar Berislav Rončević nepravomoćno je oslobođen u aferi Kamioni, a vođa liječničkog štrajka i predsjednik liječničkog sindikata Ivica Babić uhićen je zbog sumnje u ratno profiterstvo.

Ministar financija predstavio je mjere kojima Vlada namjerava smanjiti deficit, Vlada je objavila da otpušta dvije tisuće radnika iz državnih poduzeća, Tomislav Karamarko i Željka Markić počeli su pregovore o okupljanju desnice, a Milanović se žestoko posvađao u Saboru sa Jandrokovićem. Za kraj, za događaj tjedna još možete birati i Milanovićev napad na Katoličku crkvu zbog nedolaska na obilježavanje Međunarodni dan sjećanja na Holokaust te SDP-ovca Peđu Grbina koji je "uhvaćen" kako pjeva Thompsona.

Među izjavama dana za izjavu tjedna u anketi možete glasati za ministre Slavka Linića i Antu Kotromanovića, prvo lice inicijative "U ime obitelji" Željku Markić, HDZ-ovce Gordana Jandrokovića i Tomislava Karamarka,  aktivisticu Sanju Juras i saborsku zastupnicu Mirelu Holy.

>>Perković, Tomašić ili 'mala Norveška': Izaberite događaj i izjavu tjedna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije