Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječenje u SAD-u

Šefu uprave Magme Fižuliću otkriven rak prostate

Fižulić
Mišo Lišanin
08.11.2009.
u 18:38

Inače, Fižulić se ove godine morao suočiti i s problemima u Magmi. Otpustio je oko 300 radnika, zatvorio neke trgovine, a i dobit mu je pala.

Šefu uprave Magme i bivšem ministru gospodarstva Goranku Fižuliću dijagnosticiran je rak prostate te će za dva tjedna otići na operaciju u poznatu američku kliniku Mayo. Zbog zahvata laparoskopske prostatektomije Fižulić neće biti odsutan više od jednog ili dva dana. Stoji to u priopćenju Magme.

Inače, Fižulić se ove godine morao suočiti i s problemima u Magmi. Otpustio je oko 300 radnika, zatvorio neke trgovine, a i dobit mu je pala. Stoga je prije desetak dana u intervju rekao:

– Do oporavka sigurno neće doći prije drugog kvartala 2010. I to prema najoptimističnijim procjenama. Nepoznanica je zadnji kvartal ove godine. Bitno smo smanjili broj zaposlenih, ali ne samo zbog zatvaranja trgovina nego i zbog automatizacije skladišnih procesa koji su nam omogućili da ukinemo 110 radnih mjesta.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
21:58 08.11.2009.

Šefu uprave Magme Fižuliću otkriven rak prostate Inače, Fižulić se ove godine morao suočiti i s problemima u Magmi. Otpustio je oko 300 radnika, zatvorio neke trgovine, a i dobit mu je pala. ====================== 0 Ima Boga

OB
-obrisani-
20:27 09.11.2009.

bez obzira tko što o komr misli,nije u redu radovati se nečijoj bolesti,pogotovu ne tako ozbiljnoj.Pa gospodine Fižuliću,ja sam bio u istim problemima,pa sam operaciju obavio u bolnici \"Sestre milosrdnice \" u bolnici.Operirao me dr Kraus i danas sam izlječen i zdrav čovijek.Nije Vam potrebno ići u Ameriku,kad imate odjel urologije pred nosom i koji je vrhunski,kako po opremljenosti,tako i kadrovski.što je najvažnije,nikome nisam dao ni kune.Operacija je trajala 2,5 sati,na klasićan i najsigurniji naćin...nožem.Kako rekoh,od intezivne njege , pa do odjela nemože se naći riječ zamjerke.Svaka pohvala od čistaćica ,sestara pa do doktora.

ME
melanija
19:02 08.11.2009.

a ne bi se lijecio kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije