Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandal

Šefica SDSS-a iz Plaškog organizira pročetnički koncert

krajisnici
Renome
01.04.2010.
u 19:46

“Ja sam rođen ‘đe džamije nema”, “Oj Manjačo”, “Krajina je plakala zbog Mlađe” – samo su neki šovinistički napjevi koje potpisuju Žare i Goci.

Mara Šupica, vijećnica SDSS-a iz Plaškog, navodno je glavna organizatorica koncerta dueta Žare i Goci iz Republike Srpske koji u svojim pjesmama veliča četnički pokret. Kako piše Ka portal, taj bi dvojac trebao nastupiti u petak na proslavi pravoslavnog Uskrsa i to u kafiću koji drži upravo Šupica.

“Ja sam rođen ‘đe džamije nema”, “Oj Manjačo”, “Krajina je plakala zbog Mlađe” – samo su neki šovinistički napjevi koje potpisuju Žare i Goci, a koji bi u petak mogli odjekivati Plaškim, nacionalno mješovitim mjestom na jugozapadu Karlovačke županije.

U nekim svojim pjesmama Žare i Goci pozivaju na linč muslimana veličajući time četništvo. Dokazuje to i tekst pjesme "Ja sam rođen đe džamije nema", a koji glasi:

"Ja sam rođen ‘đe džamije nema, muslimane mrzim od malena. Da zna kurva kakva je slanina, nikad ne bi ljubila Turčina. Oj Turkinjo ‘đe su ti dimije, u četnika oko redenika. Kad podojim Miloša i Marka, potjerat ću Turke s Osmaka".

Mara Šupica u čijem bi kafiću trebali zapjevati Žare i Goci bivša je načelnica Plaškog koja trenutačno kao koalicijska partnerica HDZ-a obnaša funkciju predsjednice Općinskog vijeća Plaškog.

Šupica i HDZ-ov načelnik Plaškog Ivan Šego navodno su danas bili u policijskoj postaji u Ogulinu na razgovoru zbog informacija o skandaloznom koncertu.

Komentara 51

Avatar KRALJ
KRALJ
22:37 01.04.2010.

A mozda na svirku dodje i Jaca sa slovenskim prijateljima?!

Avatar punkufer
punkufer
11:15 02.04.2010.

Četnike nam vraćaju u Hrvatsku na mala vrata. Srpska posla. Bezobrazluk, provociranje i izazivanje. Kada policija ili građani spriječe taj sramotni četnički skup onda će cmizdriti zbog \"maltretitiranja po nacionalnoj osnovi\", a Savo Štrbac će preko svoje četničke udruge licemjernoo nazvane \"Veritas\" optuživati po medijima. To treba spriječiti pod svaku cijenu.

BO
bomba
10:21 02.04.2010.

Tko pjeva zlo ne misli. He he he

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije