Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politička smjena
Povratak na članak

Šefa "Svetoga Duha" SDP smjenjuje jer podržava Milinovića?

Od dvadesetak zdravstvenih ustanova čiji je osnivač i vlasnik Grad Zagreb, njih je otprilike polovica u minusu.

Komentari 24

GA
gala
11:10 16.07.2010.

toliko o tome da sdp cijeni profesinalnost. bitno je uvijek biti protiv vladajućih ma kako to destruktivno bilo

VL
PJ
pj
21:12 16.07.2010.

Za komentar lija11 svaka čast. Komentar izvjesnog chemica-čovječe ti nisi normalan

VL
OB
-obrisani-
21:20 16.07.2010.

SDP - SAVEZ DRUGOVA PARTIZANA........komunjarska posla prepotentnog gada milanovica

VL
KO
Koruna
23:25 16.07.2010.

Jednoumlje= SDP=Komunizam Stvatko tko ne misli kao mi ili je iznad prosijeka mora biti maknut ,razumijemo se drugovi , tako kaze ovo govno od covika ( Milanovic ) Jadni moj Zagrebe, sto komunisticka banda napravi od tebe.

VL
UD
Utjerivać dobroga
09:13 16.07.2010.

Ako liječnik, visoko obrazovani akademski građanin, sa kakvim takvim moralnim zasadama, normalnim pogledima na život, podržava milinovića, onda bi mu trebalo i diplomu dobro revidirati.

VL
JM
jos-malo
09:20 16.07.2010.

I ovi novinari stvarno lupaju bezveze. Senzacijalističke vijsti bez previše smisla.

VL
BA
Bager
10:06 16.07.2010.

Nije li gospodinova velika zasluga pronalaženje dodatnih izvora financiranja?Za njegova \"mandata\" prodano tisuće m² zemljišta u vlasništvu bolnice privatnom investitoru ,postavljene telekomunikacijske antene na zgradu ginekologije ... i ostale nebulozne metode namicanja novaca !!!! Tako uspješnom ravnatelju trebalo bi ui u krugu bolnice podignuti spomenik ,ali nema više mm² slobodnog prostora ,sve je izbetonirano ili prodano!!!!

VL
BA
Bager
11:07 16.07.2010.

Aha!?! Sveti Duh izleda bolje nego ikad - što ne znači da izgleda dobro !!! Tko normalan za (sitnu) lovu postavlja na bolnice ,škole ,vrtiće šumu antena telekomunikacijskih operatera??? Bi li je sebi doma na krov postavio??? A kako je samo \"genijalno \" riješen novi centralni \"Hitni prijem\"! Na blagoj kosini kružnog toka ,mogu se možda mimoići,pa i parkirati 2-3 vozila hitne.Velika zemljišna čestica sa sjeverne strane bolnice gdje se mogao normalnije sagraditi hitni prijem , neophodno parkiralište za pacijente ,posjetitelje i osoblje bolnice ,čak i obnoviti i zadrzati park ,koji je prije \"Sveti Duh \",... prodana uz blagoslov Grada Zagreba privatnom investitoru nakon brze akcije prenamjene GUP-a. Ne znam ni ja niš o ovome Bušiću ,ali sve se dogodilo dok je on bio ravnatelj!!! Sigurno je sve blagoslovljeno i od strane vladajuće nomenklature ovog Grada s kojom je gospodin ravnatelj izgleda uspješno suradivao bar pri graditeljskim podhvatima!

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
11:33 16.07.2010.

Treba tim komunjarama zabraniti djelovanje!!!!!!!!! Zajedno s HDZ-eovskim komunjarama!!!!!!!

VL
FA
fabi
11:42 16.07.2010.

Ha,ha, pa znaju dečki gdje ,a izgleda i kako se zgrče i vrti lova! Zdravstvo & gradjevina ,gdje ćeš bolje kombinacije za obogatiti se ?!!!!!

VL
RO
rommy
11:47 16.07.2010.

točno.gdje se gradi i nabavlja nova oprema,tu je i velika lova.netko se snašao i u bolnici sv.duh.mislim da to nije bio ravnatelj,već netko iz njegovog menadžmenta (vidi tko je već godinama u upravi bolnice).bušićeva greška je u tome što je on bio bandićev čovjek...a zna se kako je bandić prošao na nivou grada...svaka čast bušiću kao ravnatelju sv.duh-a.

VL
OB
-obrisani-
12:00 16.07.2010.

Šefa \"Svetoga Duha\" SDP smjenjuje jer podržava Milinovića---------------ovakve stvari uništavaju hrvatsku državu i zdrastvo ,dokle god podobnici vode zdrastvene ustanove ili državne firme tu nema kruha,partije bi trebale izaći iz bolnica i državnih firmi i pustit pametne i školovane ljude da rade svoj posao!Mislim da stranke nemaju šta radit po bolnicama i mislim da će i one tete na placi poćeti postavljati po partijskoj liniji!

VL
AN
Anka
13:01 16.07.2010.

2004god. Mladen Bušić, nije ispunjavao sve uvjete natječaja za Ravnatelja ,što su Šostar i Bandić u hodu promjenili . Kaj je Mladen Bušić u medjuvremenu stručno jako napravio? Kaj su napravili Šostar i Bandić ? Da li im je uspjelopjelo preko \"svog\" ravnatelja koji bi bio i Hebrangu po ukusu,realizirati prodaju oko 15 tisuća kvadrata zemljišta u vlasništvu bolnice, vrijednog više od 50 milijuna kuna ? Je li Šostar uz pomoć novog ravnatelja mogao čak diskretno utjecati i na odabir kupca zemljišta u vlasništvu bolnice, Tko je odabran za nabavu opreme za bolnicu, vrijedne takode 50-ak milijuna kuna?

VL
ST
standup
14:36 16.07.2010.

najbolje postaviti nekoga Svetoga-Esdipi-komunistu....Staljin akbar....

VL
OB
-obrisani-
14:43 16.07.2010.

Treba sve hadezeove kadrove koji ne ispunjavaju kriterije stručnosti odmah otciplelariti. Oni su i doveli ovu zemlju do ovog stanja svojim puzanjem pred sanaderom poput Bandića. Samo naprijed, početi to čistiti odmah tako da bude što manje posla kad slete s vlasti. Treba se koncentrirati za vađenje zemlje iz krize, a to HDZ-poltroni niti mogu, niti znaju i niti hoće.

VL
00
0001
14:58 16.07.2010.

To vam je PravDA na SDP-ov način.

VL
Avatar comparator
comparator
15:34 16.07.2010.

Ovo je katastrofalno saznanje .Državna vlast odgovara za sve negativnosti u zemlji pa tako i u zdravstvu ,a oponenti određuju ravnatelje u bolnicama.

VL
Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
16:29 16.07.2010.

splićanin... ----------------------- Ne volim polimizirati s nekim,jer znam da je to gubljenje vremena,ali mene samo zanima jesi li ti lud ili si samo zadojen mržnjom prema nekome ili nećemu.Pa gore ti ljepo piše kako je bolnica uređena od podruma do krova i jedina koja je stručno napredovala.Ima financijskih problema kao i svaka bolnica.Ovdje kod mene u mojoj županiji,bolnicu vodi SDp,odlučuje o ravnateljima a u dugu su 9 milijuna kuna.I kako to da su drugi preživjeli,koji su u još večim dugovima a samo dr Bušić nije.Mislim da je svima s drugačijim mentalnim sklopom od tvojega , tu sve jasno.

VL
CH
chemica
17:05 16.07.2010.

Lik je nesposoban. Čini se da većina nije uspjela uočiti tu \"zanimljivu\" pojedinost. Nesposoban je kao i onaj barba Lukin rođo koji je ubio šestero ljudi svojim svinjarijama. Vlaku zaribale kočnice. Svi su oni došli na položaje zbog svoje političko/rodijačko/zemljačke podobnosti. Zajedničko im je svima da su NESPOSOBNI. Zato nam je danas država \"u banani\". Vode je nestručni ljudi. Stručnost je nebitna. Sekundarna. Puno je bitnije iz čijeg analnog otvora izviruje glavica. Bandićevog, Milinovićevog ili \"barba Lukinog\". Sada je jedna od tih \"okologuznih mušica\" stradala. Prestala je biti podobna. E sada se gleda stručnost. To je postao glavni kriterij. Čemu sada roniti krokodilske suze za njim? Valjda samo zato što ga miče SDP. Bušić je godinama \"proizvodio\" gubitke bez ikakvih posljedica. Bio je čovjek podoban. Sad više nije. A takva nam je Hrvatska. Gnjide i beskičmenjaci uspijevaju, a oni ostali su odavno pobjegli iz ovog \"raja na Zemlji\". Čemu onda sada licemjerno plakati nad sudbinom ovog velikog \"stručnjaka\"? Komunjare, komunjare!

VL
OB
-obrisani-
18:25 16.07.2010.

------ ____________________________$$__$$ ______________________________$$$$__$$ __________________________$$$$__$$$$$$ ______________________________$$$$$$(O)$$ ________________________________$$$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$____________$$$$$$ ____$$______________$$__________$$$$__$$ __$$__________________$$________$$$$__$$ __$$____$$$$$$$$$$$$____$$______$$$$$$ $$____$$____________$$__$$______$$$$$$s ____$$__$$$$________$$$$$$____$$$$$$$$$$s __$$__$$____$$$$$$__$$__$$__$$$$$$____$$$$s __$$____$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$______$$$$ ____$$________$$$$$$$$$$____________$$__$$$$ ________$$$$$$$$$$________________$$__$$$$$$ ______$$__$$____$$$$$$____$$________$$__$$$$ ______$$__$$______$$$$$$____$$$$$$$$__$$$$s __________$$________$$$$$$__________$$$$$$ ____________$$________$$$$$$$$$$$$$$$$$$s ________________________$$$$$$$$$$$$s ____________________________$$__$$ __________________________$$______$$ ________________________$$__________$$ Pa zar su kukurikani još uvik podobni? Navodno su se tribali transformirat u demokratsku stranku Alili je ipak izgleda demagogija njihova vodilja

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.