Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mučna situacija'
Povratak na članak

SDSS osudio napad: 'Podigao je stol i njime tresnuo u pod'

Navode kako je po završetku aktualnog  sata županijske skupštine vijećnik Pandža prišao stolu za kojim je sjedio Bjelajac te mu tom prilikom uputio niz verbalnih uvreda.

Komentari 44

PR
prajdali100
23:26 14.09.2017.

Opet je jadna nejač ugrožena.Pa dokle više s tim ofucanim floskulama? Dokle ?

VL
DU
Deleted user
00:10 15.09.2017.

hahahaahahhaha nije vam pandža hdz-ovac pa da možete s njim kako hoćete četnici ! On zna točno svakog aboliranog krvnika u Hrvatskoj imenom i prezimenom ! Napunit ćete gaće još dosta puta u ovom mandatu bando ! Ima nas još Hrvata koji smo svjesni kakvu nam je štetu abolicija napravila ! Ovakvi kao rkman bi u normalnoj državi bili procesuirani jer znamo svi o kakvom se huškačkom četničkom smeću radi ! Ovo je stvarno nevjerovatno i graniči sa totalnom ludošću ! agresori su žrtve i mora ih se tetošit da se slučajno ne bi uznemirili ?! Pa ovog nema na kugli zemaljskoj ! Ovo će jednom puknut ! Mora puknut jer pravda mora biti zadovoljena ! Nažalost dok Hrvati ne shvate da hdz štiti četničku oligarhiju u Hrvatskoj nama neće biti bolje ! Hrvatski birački korpus mora shvatit da je ključ problema u glasanju za ljude koji ne žele procesuirati ovakve kao rkman već s njima idu u koaliciju pogrešno ! Nažalost 90 posto Hrvatskog biračkog korpusa to teško može procesuirati u svome mozgu ! Zbog toga se ovaj bolesni i perverzni krug nastavlja ! Četnici nam kolo vode ! Kad bi Hasanbegović imamo 10-15 mandata vidjeli bi kako četnici više ne bi imali toliku moć ucjene i procesi bi se polako pokrenuli ! Dok to narod ne shvati neće nam biti bolje ..

VL
DU
Deleted user
00:24 15.09.2017.

Orkan, Orkan, pa kako si četniku mogao reći da je četnik? I to pred kolegama mu.

VL
UV
uvikspremni
01:24 15.09.2017.

Gazi četničko smeće

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
23:03 14.09.2017.

Ne znam zasto hdz i sdss misle da ce proci njihove prevare, zaboravljaju da je jace selo od svatova. Bude se Hrvati a to je znak da krenete prema rupama.

VL
Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
23:32 14.09.2017.

Orkan reagira na postavljanje četnika za drugog covjeka Županije. A stranka koju je osnova Goran Hadzic pise priopcenja.

VL
DU
Deleted user
00:30 15.09.2017.

Pa mora Ivo braniti supruginog druga sa kojim je oslobađala Glinu od ''Ustaša''.

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
04:39 15.09.2017.

Hahaha, najsmjesnije je kad zasticeni bijeli jeleni pocnu prodike o civilizacijskim odnosima

VL
MI
Mimizo
07:37 15.09.2017.

panđa vrlo dobro zna kako sa četnicima

VL
KO
kompjuter
07:33 15.09.2017.

pa tko štiti ove četnike koji su razarali i smijali se ubijenom pilotu hrvatske vojske gdje je i video snimkom dokazano u hrvatskoj nego HDZ,on ih je aboliro i stavio ih u vladajuću strukturu da o nečemu odlučuju,četnici i dalje divljaju hrvatskom,maknimo već jednom taj hdz i bivše četnike sa scene

VL
DU
Deleted user
07:25 15.09.2017.

"Legitimno izabranih predstavnika srpske manjine" Da su kod nas zakoni kao i u drugim normalnim zemljama puno tih "legitimnih" predstavnika bilo bi u dugogodišnjim zatvorima sa nemogućnosti pomilovanja ali pošto mi nismo pravna država što pokazuje da nam pobunjenici (čitaj četnička gamad) sjedi ili je sjedila u saboru a da ne pričam o nižim organima vlasti. Zakon o oprostu je najgluplji zakon koji je jedna država uopće mogla donesti,jer svi pobunjenici(čitaj četnici) su bili u ratu kuhari,sanitet,itd,nitko od njih nije pucao na nas pa ja pitam tko je onda pucao?moja pokojna baba pa pobila moje prijatelje,rodbinu,kolege,itd. Ljudi moji do kad to narod bude trpio,do kad budemo gledali one koji su palili i žarili po Hrvatskoj da nam se smiju u lice? Lp dobrim ljudima

VL
MA
MarkoKosmicki
09:13 15.09.2017.

ako covjek govori istinu on je odmah ustasa ali cetnik je cetnik

VL
DO
Donato
09:25 15.09.2017.

Nije lako imati jake živce i ne reagirati kad znaš da deklarirani četnici i to oni koji su aktivno sudjelovali u masakriranju Hrvata,imovine i svega ostalog sjede i vladaju u Hrvatskoj a to Panđa Orkan najbolje zna,osjetio je na svojojj koži tko su ti četnici,jadna nam majka kad su lopine abolirali četnike,naravno da ih sada Žinić brani kad su u koaliciji,uvijek bili na žalost

VL
GU
Gustirna
09:23 15.09.2017.

Panđa vec godina proziva jugokomunisticku pravnu drzavu u hrvatskoj da bi ga tuzili.... ali ta burazerija suti kao kada milanovic ili mesic dobije mito....jer znadu da pred kamerama na sudu i dokumentacijom koju panđa ima nece moci zataskati svoje kriminale...

VL
GU
Gustirna
09:17 15.09.2017.

Sredi panđa plenkoviceve cetnicke saveznike.....

VL
GU
Gustirna
09:10 15.09.2017.

Skompala se hadeze i cetnicka smrad i u sisacko moslovackoj zupaniji...sto soa-a vise upozorava o povecanom cetnikovanju to ih anemicno dete jna lekarke vise voli i grli...i placa od nasih poreza...

VL
DU
Deleted user
08:05 15.09.2017.

Tučnjava u lokalnoj birtiji pod geslom "drž te me da ga ne udarim"! Pravo ili onemogućavanje prava na političko djelovanje pobunjenicima protiv ustavnog poretka Republike Hrvatske treba razriješiti nekim propisom. Orkanov doprinos u Domovinskom ratu je neosporan, barem tako kažu svjedoci, ali njegovo političko djelovanje koje gledam prvenstveno kroz njegovu srdačnu suradnju i suradnju HSP-a s M.L. Merzel je licemjerno i krajnje neprincipijelno. Orkan ovakvim ponašanjem "nabacuje" loptu dežurnim kvaziljevičarskim i kvaziantifašističkim aktivistima kojima trebaju dokazi o antisrpskoj histeriji koja vlada Hrvatskom pa u tom smislu dvojim oko njegovih istinskih pobuda i motiva.

VL
DU
Deleted user
06:33 15.09.2017.

legalno izabran..da hrvatski gusani,,tako su bili i 91 legalno izabrani..

VL
DU
Deleted user
07:27 15.09.2017.

Tako su si partizani nakon '45 dopuštali da samovoljno odlučuju što je ispravno a što nije. Bez obzira tko je i što je tko bio u Domovinskom ratu ne može se stavljati iznad zakona i institucija države. Čuvare revolucije kojii postoje u nekim državama ne trebamo. Da je taj Orkan bio sto puta hrabriji i jači od nekog anonimca koji je četiri godine bdio na Velebitu nitko mu ne daje pravo da se neprimjereno ponaša i sramoti sve Hrvate.

VL
Avatar strazar
strazar
02:18 15.09.2017.

ok po komentarima se sve vidi. kakav narod takvi i predstavnici.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.