Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Mučna situacija'

SDSS osudio napad: 'Podigao je stol i njime tresnuo u pod'

Županijska skupština sisačko-moslavačke županije
Nikola Čutuk/pixsell, ilustracija
14.09.2017.
u 22:49

Navode kako je po završetku aktualnog  sata županijske skupštine vijećnik Pandža prišao stolu za kojim je sjedio Bjelajac te mu tom prilikom uputio niz verbalnih uvreda.

Predsjednik Izvršnog odbora SDSS-a Boro Rkman, vijećnica županijske Skupštine Sisačko-moslavačke županije Mirjana Oluić-Voloder i vijećnik Branko Jovičić najoštrije su osudili današnji verbalni i pokušaj fizičkog napada predstavnika HSP-a u županijskoj Skupštini Ivice Pandže na zamjenika župana iz srpske nacionalne manjine Dušana Bjelajca

U priopćenju za javnost navode kako je po završetku aktualnog  sata županijske skupštine vijećnik Pandža prišao stolu za kojim je sjedio Bjelajac te mu tom prilikom uputio niz verbalnih uvreda.

Žinić stao u obranu Bjelajca

"Kao kulminacija anticivilizacijskog ispada ispred Bjelajca podigao stol i njime tresnuo na pod. Mučnu situaciju dodatno su pojačale razbijene čaše i bokali s vodom koji su se porazbijali na podu dvorane! Danas smo u Kutini na sjednici županijske Skupštine ponovo svjedočili nastavku kampanje vijećnika HSP-a prema legitimno izabranim srpskim predstavnicima", stoji u priopćenju za javnost.

Dodaje i kako su u zaštitu dožupana Bjelajca neposredno nakon incidenta, kao i u pauzi koja je potom uslijedila, stali Oluić i Jovičić. Iz SDSS-a navode kako ih raduje činjenica što je u Bjelajčevu zaštitu, kao i u niz slučajeva dosadašnjih napada na Rkmana, stao župan Ivo Žinić.

"Žalosti nas činjenica što se napadi HSP-a nastavljaju, kao i činjenica da županijska Skupština izgleda da nema instrumenata kojima bi srpske predstavnike u izvršnoj vlasti zaštitila i omogućila im nesmetan rad?! Zato apeliramo na vodstvo Županije da iznađe model zaštite svakoga tko na bilo koji način prisustvuje sjednicama predstavničkog tijela. U tom cilju vodstvo Županije u predstavnicima SDSS-a ima otvorenog partnera. Današnji incident u Kutini još više žalosti ako ga promatramo van okvira Sisačko-moslavačke županije u širem kontekstu atmosfere posljednjih tjedana prema Srbima u Republici Hrvatskoj. I ne samo prema Srbima već prema dobrom djelu civilizacijskih normi na čije se poštivanje RH obavezala prilikom ulaska u Europsku Uniju, navode iz SDSS-a.

Komentara 44

PR
prajdali100
23:26 14.09.2017.

Opet je jadna nejač ugrožena.Pa dokle više s tim ofucanim floskulama? Dokle ?

DU
Deleted user
00:10 15.09.2017.

hahahaahahhaha nije vam pandža hdz-ovac pa da možete s njim kako hoćete četnici ! On zna točno svakog aboliranog krvnika u Hrvatskoj imenom i prezimenom ! Napunit ćete gaće još dosta puta u ovom mandatu bando ! Ima nas još Hrvata koji smo svjesni kakvu nam je štetu abolicija napravila ! Ovakvi kao rkman bi u normalnoj državi bili procesuirani jer znamo svi o kakvom se huškačkom četničkom smeću radi ! Ovo je stvarno nevjerovatno i graniči sa totalnom ludošću ! agresori su žrtve i mora ih se tetošit da se slučajno ne bi uznemirili ?! Pa ovog nema na kugli zemaljskoj ! Ovo će jednom puknut ! Mora puknut jer pravda mora biti zadovoljena ! Nažalost dok Hrvati ne shvate da hdz štiti četničku oligarhiju u Hrvatskoj nama neće biti bolje ! Hrvatski birački korpus mora shvatit da je ključ problema u glasanju za ljude koji ne žele procesuirati ovakve kao rkman već s njima idu u koaliciju pogrešno ! Nažalost 90 posto Hrvatskog biračkog korpusa to teško može procesuirati u svome mozgu ! Zbog toga se ovaj bolesni i perverzni krug nastavlja ! Četnici nam kolo vode ! Kad bi Hasanbegović imamo 10-15 mandata vidjeli bi kako četnici više ne bi imali toliku moć ucjene i procesi bi se polako pokrenuli ! Dok to narod ne shvati neće nam biti bolje ..

DU
Deleted user
00:24 15.09.2017.

Orkan, Orkan, pa kako si četniku mogao reći da je četnik? I to pred kolegama mu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije