Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nije nimalo ugodno'

SDP-ov načelnik dobio izbore pa mu presječena cijev za kočnice na autu

Mario Milinković
Foto: Facebook
1/2
22.05.2017.
u 21:04

– Za sada ne mogu više reći. Sada je na policiji da utvrdi što se dogodilo, koji je razlog i ostalo – rekao je Mario Milinković

Novi/stari načelnik Općine Stari Mikanovci Mario Milinković, koji obnaša i dužnost predsjednika SDP-a Vukovarsko-srijemske županije, dugo će pamtiti nedjelju 21. svibnja. Naime, toga dana na lokalnim izborima, s osvojenih 68,36 posto glasova, osvojio je još jedan četverogodišnji mandat na čelu ove općine. Međutim, nakon pobjede na njegovu privatnom automobilu presječena je cijev za kočnice na kočionom cilindru.

– Nesreća je izbjegnuta samo zato što auto ima računalo, pa je odmah pokazalo da su kočnice neispravne. Policija je obavila svoj posao te vjerujemo u pronalazak počinitelja. Počinitelj neka se vodi činjenicom da načelnik ima i ženu i dijete, stoji na Facebook profilu SDP Mikanovci, na kojemu su objavljene i fotografije presječene cijevi i policijskog očevida.

Ne želeći iznositi previše informacija, Milinković nam je u telefonskom razgovoru potvrdio incident s automobilom navodeći kako se očekuje daljnja policijska istraga i vještačenje koje će dati više informacija.

Mario Milinković
1/66

– Za sada ne mogu reći više. Sada na policija treba utvrditi što se dogodilo, koji je razlog tome i ostalo. Mogu reći kako nije nimalo ugodno – rekao je kratko Milinković.

 

Komentara 31

Avatar istina007
istina007
00:07 23.05.2017.

Odmah policijsko istraživanje i rezultat da bude javno. Da li je desio ovaj zločin ili ne?. Ako jeste da se zna ko je to uradio jel to je pokušaj ubistvo. A ako je to laž nrk se kazni osoba koji je tvrdio da mu je cijev na kočnicu. Nisam bio prisutan kad se događaj desio ali za to tu je policija koji će da istraži a dok nema dokaza niko ne sme da tvrdi da je neko presekao vijev ili nije.Ono što neko misli moguće da nije istine tu je policija koji će to istražiti. Izvinite za pravopis ali sam mađar

Avatar bujica
bujica
12:11 23.05.2017.

Možda su ga njegovi sabotirali!

Avatar navijač
navijač
07:30 23.05.2017.

Da nije to isto kao predsjedniku HND, a ? Prerezani "šarafi" na točkovima", ili na hrvatskom jeziku. \ Vijci na kotačima.🐷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije