Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
afera grbić

Sanader poručuje: Polančec govori istinu

\'26.08.2008.,Zagreb,Markov trg - Vlada republike Hrvatske,press konferencija Predsjednika Vlade. Dr. Ivo Sanader govorit ce o stanju u republlici Hrvatskoj na prvoj konferenciji nakon godisnjih odmor
\'Slavko Midzor/PIXSELL
31.05.2011.
u 17:17

Sanader kaže da je istina da je Polančec bio kod njega u uredu počasnog predsjednika u HDZ-u kada ga je zvao Grbić i počeo izvještavati o slučaju Kamioni.

– Ne mogu ništa komentirati niti davati bilo kakve izjave prije sjednice VNS-a – odgovorio je Goran Suić, branitelj bivšeg premijera Ive Sanadera, na naša pitanja vezana za Sanaderovu pismenu potvrdu Polančecove tvrdnje da je upravo bivši premijer, i to nakon što je napustio funkciju, uputio ravnatelja policije Olivera Grbića da Polančeca brifira o tijeku istrage u slučaju Kamioni.

Sanader kaže da je istina da je Polančec bio kod njega u uredu počasnog predsjednika u HDZ-u, u sobi odmah do sobe predsjednice stranke J. Kosor, kada ga je zvao Grbić i počeo izvještavati o kamionima. Tada mu je rekao da o tome izvještava Polančeca i izdiktirao mu Polančecov broj mobitela.

Polančec kaže da mu se Grbić javio već istoga dana i da su dogovorili sastanak u njegovu uredu u Ministarstvu gospodarstva.

>>Polančec: Nema dvojbe da se policija konzultirala s vrhom HDZ-a

>>VNS zaključilo kako nadležni trebaju provjeriti Linićeve navode

Komentara 88

AU
autoritet
18:06 31.05.2011.

Evo Polančeca i Sanadera - nustrašivih boraca za pravdu i pravednost! OJHA

OB
-obrisani-
17:47 31.05.2011.

Ma to ne može biti istina.Lukaaaaa,zaštiti me,pa ti znaš da ja nisam ništa kriva, ja sam ta koja se toliko bori protiv korupcije,najveći borac za demokraciju, pa ne bih valjda HDZ samnom na čelu radio takve stvari. Istina je ,bilaila sam desna ruka Ivi,ali Bog mi je svjedok da ga nisam podržavala u kriminalnim radnjama,a također ni onog Polančeca. Ljudi,valjda ćete prije vjerovati meni,nego ovim l****ma. Zna se da su u HDZ-u ostali sami poštenjaci i to bez premca,čak i u Europi. Tek tolko da se zna.

OB
-obrisani-
20:25 31.05.2011.

naravno, kad bi lagali :-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije