Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi na cesti

Sanacija oštećenog cjevovoda u Ulici Tina Ujevića

cjevovod
Arhiva VL
03.06.2010.
u 17:29

Za trajanja radova promet će se odvijati uz regulaciju prometnim znakovima te će biti zabranjeno skretanje iz Ulice Dražice u jednosmjernu Ulicu Tina Ujevića

Radovi na sanaciji oštećenog cjevovoda mješovite kanalizacije u Ulici Tina Ujevića, na njezinom spoju s državnom cestom D304 (Kastav - čvor Diračje - Rijeka), kako najavljuju iz riječkog Komunalnog poduzeća Vodovod i kanalizacija d.o.o., započet će u petak 4. lipnja.

U sklopu sanacije oštećenja koje je uzrokovao nepoznati izvođač radova na jednoj od instalacija u trupu ceste, obavit će se i radovi na obližnjem kanalizacijskom oknu. Za trajanja radova, čiji je završetak planiran 19. lipnja 2010., promet će se odvijati uz regulaciju prometnim znakovima te će biti zabranjeno skretanje iz Ulice Dražice u jednosmjernu Ulicu Tina Ujevića. Obavezu saniranja oko 10 četvornih metara asfalta, do kojeg je došlo uslijed jakih oborina u ponedjeljak 31. svibnja, preuzele su Hrvatske ceste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije