Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUMANITARNA AKCIJA
Povratak na članak

Samohrana majka petero djece živi u kući kojoj prijeti urušavanje

Nadi Križan suprug je umro 2009., a jedino primanje joj je 1500 kuna dječjeg doplatka

Komentari 91

Avatar dmitarX
dmitarX
20:17 10.09.2015.

Oni najsiromašniji i najugroženiji pate u tišini. Tužno.

VL
DA
Dabiša
19:44 10.09.2015.

Pet sinova je veliko bogatstvo. Bar dvojica od njih bi već mogli srediti ovo dvorište i malo se potruditi. Nitko, koliko čitam, nije bolestan. Treba pomoći da se školuju i rade, jedan je očito već izgubio godinu. Sretno.

VL
Avatar MENSA
MENSA
22:31 10.09.2015.

Treba pomoći ovoj ženi, a ne preseravati se s pomaganjem navodnim izbjeglicama koji furaju najnovije mobitele i imaju za put na drugi kontinent i koji valjda očekuju da se mi umjesto njih idemo boriti protiv ISIL-a u njihovoj domovini.?! II pitam se gdje su sada Đuro i Klem i ostali "šatoraši" iz Savske pa da se sad na u konkretnoj situaciji pokažu, kad treba pomoći obitelji preminulog branitelja?!

VL
SA
samoborka
20:48 10.09.2015.

Ok. sirotinja su. Ali cekajte svi malo...da bi se itko od nas prehranio, platio racune i priuosti djeci normalno djetinjstvo..mi svi radimo i crncimo za jadne place. A onda svako malo iskrsne u medijima neka sirotinja koja pod milim bogom nista ne radi osim sto pravi djecu. Gospodjo draga, cistite stanove, glacajte rublje privatno, uzgojite pilice za prodaju, hranite kokosi pa prodajte jaja, pecite kolace pa prodajte..znam nemali broj zena koje nesto od toga rade i zarade si vrlo solidnu mjesecnu placu. pa makar i na crno. kad si gladan, ne pita se. Najlakse je sve ocekivati od drzave i oplakivati samog sebe. u ovoj drzavi, zahvaljujuci godinama provedenim u jalovom komunizmu, svi su se previse naviknuli na parazitiranje na drzavnoj sisi. Normalno da tako drzava propada. Nitko ne puni drzavni proracun a svi ga cijede na veliko. Radite i zaradite, ili propadnite. I ne zavaravajte se da se igdje dobro zivi od nerada kao tu.

VL
NV
novo vriijeme
22:27 10.09.2015.

Prvo pomoć hrvatskoj sirotinji zatim izbjeglicamas iz dalekih zemalja

VL
OS
osica
22:09 10.09.2015.

Bože moj dragi, kakvi uvjeti , strašno. Pomagajte svi koji možete, djeca nisu kriva, ali roditelje ne mogu shvatiti, nažalost .

VL
DU
Deleted user
19:01 10.09.2015.

Nažalost gospođo hdz i sdp nemaju vremena sada za vas. Ali kada prođu izbori onda će se baviti kupovinom automobila mobitela namještaja i prodajom saborskih mjesta.

VL
IS
Iskra1347
09:16 11.09.2015.

Još jedna tužna priča. Sve bi to bilo ok da dotična gospođa ne živi od "profesionalnog" žicanja. Iz dobro provjerenih izvora znam da gospođa ovakve i slične apele šalje još od 2011. Ne nasjedajte svakome tko kuka. Svi bi mi mogli kukati, ali tko nas pita. Da hoće raditi mogla bi. Da je htjela mogla je iskoristiti svu pomoć koju dobiva još od 2011 raznim humanitarnim akcijama. Lakše je živjeti na račun drugoga. Da joj netko ponudi posao (pa da zarađuje za život umjesto da žica stalno) vjerojatno bi ona tu osobu poslala u rodno mjesto. Takvi ljudi bacaju ljagu na sve one koji su zaista u problemima (ali ti su često i preponosni da bi tražili pomoć).

VL
LU
Lujo123
08:36 11.09.2015.

Je, trebalo bi pomoči ovoj djeci - slažem se! Ali ja sam VSS i napravil sam samo dvoje djece jer sam ih delal gornjom glavom i zaključil sam kak više djece nebum mogel uzdržavati i pružiti im sve ono kajj pravi roditelj treba pružiti. Inače sam bil jako potentan i mogel sam napraviti 50-tak dečice i kaj tad? Plakati se kak ih nemrem prehraniti i tražiti od nekog drugog da ih hrani! Pa svaki zec može napraviti dete, ali valjda treba misliti i na to jel je u stanju te jadnike prehraniti. Ovakvi roditelji su potpuno neodgovorni, a djeca takvih neodgovornih roditelja pate cijeli život radi njihove napaljenosti. Ipak trtebalo bi pomoći prije njima nego nasilnim islamistima!!

VL
BZ
berkic.zoran
10:55 11.09.2015.

Gospođi nadi se pomagalo sa razno raznih strana još od 2011 godine što udruge, što građani malo progooglajte to je profesionalna žicarica koja operira po FB a to znam jer sam jedan od onih koji joj je pomogao a ono najgore sve koji su joj do sada pomogli kada je pročitaju popljuje ih

VL
KA
kapunjohan
18:38 10.09.2015.

U vrijeme ove ,,izbijegličke,, stvarnosti, čitamo kakva su sve ljudska prava, pravo na stan, pravo na rad iz kojega će se čovijek lako uzdržavati a do tada dovoljnu financijsku podporu i džeparac itd,. Sve lijepo i pravo a gdje je tu ova gospođa.

VL
Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:49 11.09.2015.

Svaka cast svima koji pomazu. takvima kao ova gospodja trebamo pomoci, dati dom i posao, odnosno socijalnu pomoc. Ne Sirijcima i Afrikancima...

VL
AO
ante.oreskovic75
15:59 11.09.2015.

Grozno je da postoji vlakova sirotinja.Ali zašto onda troše na internet i. mobitel.Zašto nema tko raditi sezonske poslove.Izabrati voče ne mogu način radnika .Uredno srediti dio zemlje na kojoj žive i nešto posaditi.Mladi i zdravi samo čekaju pomoč.

VL
Avatar Baroudeur
Baroudeur
22:01 10.09.2015.

Kako se zove? Vesna? Pa nije ona sa tim imenom izbjeglica! Idemo dalje, Dali smo nasli jedan udoban dom za ..., iz Sirije da nas ne tuzi na sud ljudskog prava u Strasburg... Par mijeseci poslije... kako se vec zvala...Vesna?

VL
BZ
berkic.zoran
10:56 11.09.2015.

Gospođi nadi se pomagalo sa razno raznih strana još od 2011 godine što udruge, što građani malo progooglajte to je profesionalna žicarica koja operira po FB a to znam jer sam jedan od onih koji joj je pomogao a ono najgore sve koji su joj do sada pomogli kada je pročitaju popljuje ih

VL
Avatar jutarnji listovi
jutarnji listovi
16:24 11.09.2015.

Socijalno mi je ukinuto prije jer nisam uspjela na vrijeme predati papire – navodi N. Križan.??????????????

VL
LE
leo14082009
07:57 12.09.2015.

Glavno da na kuči visi satelitska.dva nesposobna momka koji bi na kući i oko kuće mogli svojim rukama što šta uraditi. Majka,koja bi još trebala kučanicu da joj počisti i sredi kokliko toliko kuču.A dečki ,ljenčine nesposobne,da drugima uz neku naknadu,spreme i nacjepaju drva i spreme u drvarnice ili podrume.Glavno da su dobro obučeni. Kao što je več netko napisao,neka ide peglat po kučama(ako zna šta je pegla) čistit stubišta,uzgajat kokoši,pa umjesto pajaca u vrtu napravit nekoliko gredica za povrče.Sa jedne strane novi prozori i vrata a sa druge strane razbijeni prozori koji su se sami razbili.Da je več dobivala od 2011 pomoč se slabo vidi.Neka odu pred crkvu,kolodvore pa neka prose ako neznaju drugo.Danas svatko samo traži pomoč,a da bi sami pomaknuli lijenu guzicu to ne. Pomozi si sam i bog če ti pomoć, su izrke koje bi morali znati. Žicat i optuživat,da se nema to je najlakše. Imala je prilike dobit još koju kunu od države na račun pokojnog muža,jer je bio branitelj. A ona šta je uradila? Ništa ljenčina nepismena. Za takve nemam žaljenja. Za razliku od tih ljenčina ,sa 13 godina od svog rada (cijepanja drva,pospramanja ugljena,štihanja gredica,donošenja fasunga starijim itd. )sam sebi kupio prvo odijelo, (1962)Iako su oba roditelja radila,htio sam i ja pomoč na svoj način.Moj savjet ,treba pjunit u ruke i nešto uradit sam. Uzdaj se use i u svoje kljuse. Ostavite se interneta, satelitske,i plakanja i počnite raditi i brinut se osebi.

VL
JA
ja123pao
13:34 11.09.2015.

zašto joj socijalno ne oduzmu pravo na roditeljsku skrb barem za djete koje se školuje pa njemu plaća trošak školovanja.

VL
Avatar DomagojRi
DomagojRi
14:29 11.09.2015.

Toj obitelji se vec pomagalo u vise navrata i nista se nije rijesilo! ZASTO ?

VL
DU
Deleted user
18:59 10.09.2015.

Nažalost gospodo HDZ i SDP nemaju sada vremena za vas. Kada prođu izbori te stranke će biti zaokupljene sa kupovanjem novog namještaja auti mobitela i prodajom saborskih mjesta. A vi ako ne budete imali para za poreze onda će vam poslati kordon specijalaca da vas izbace iz kuće.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.