Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVIO NA FACEBOOKU

Samo tri riječi: Milanović poslao poruku nakon odluke Ustavnog suda

Zagreb: Peđa Grbin održao izvanrednu konferenciju za medije, pridružio mu se i predsjednik Milanović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
18.03.2024.
u 15:18

Podsjetimo, predsjednik Republike u petak je iznenadio naciju objavom da će se kao nestranački i nezavisni kandidat pridružiti SDP-u na parlamentarnim izborima kao kandidat za premijera

Ustavni sud danas je donio upozorenje Milanoviću: Ako želi sudjelovati na parlamentarnim izborima, mora dati ostavku na mjestu predsjednika. Sud je upozorio Zorana Milanovića i SDP da prestanu s aktivnostima koje nisu u skladu s Ustavom te da ne smiju isticati Milanovića za kandidata. Šef Ustavnog suda Miroslav Šeparović rekao je da je za ovo upozorenje bilo devet sudaca, dok su dva bila protiv – Andrej Abramović i Ingrid Antičević Marinović. Odluku je na Facebooku komentirao sam Milanović. "Rijeke pravde dolaze", kratko je napisao. U manje od sat vremena objava je skupila više od 3000 likeova.

Podsjetimo, predsjednik Republike u petak je iznenadio naciju objavom da će se kao nestranački i nezavisni kandidat pridružiti SDP-u na parlamentarnim izborima kao kandidat za premijera. 

GALERIJA Milanovićev život u slikama

Zagreb: Peđa Grbin održao izvanrednu konferenciju za medije, pridružio mu se i predsjednik Milanović
1/42

Komentara 107

NE
Neretva93
15:25 18.03.2024.

Je’da Milanoviću zakon je tu da se krši?

LO
Lostura
15:27 18.03.2024.

Rijeke pravde dolaze - pjesnik na djelu! I to tudjim stihovima! Kako ovaj recitator poezije pliva u premijerskim vodama vec je jednom pokazao. Nema sanse za jos jednu priliku!

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
15:35 18.03.2024.

Krkan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije