Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE NEVIĐENA SRAMOTA'

Saborski zastupnik HDZ-a: 'Gradu Zagrebu svjetsko zlato ništa ne znači'

Zagreb: Zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
18.02.2024.
u 20:07

Saborski zastupnik HDZ-a, Ivan Čelić, iznio je kritiku na račun vlasti Grada Zagreba zbog nedostatka organizacije dočeka za hrvatske vaterpoliste

Ivan Čelić, saborski zastupnik HDZ-a, je putem Facebooka oštro kritizirao vlast Grada Zagreba radi neorganizacije dočeka za vaterpoliste koji su na svjetskom prvenstvu osvojili zlato. Hrvatski vaterpolisti su treći put donijeli zlato, a nitko ih iz Grada Zagreba nije došao pozdraviti, napisao je Čelić u svojoj objavi. Prokomentirao je i jučerašnji prosvjed nazivajući ga predizbornim skupom ljevice koja "mota joint kako bi dosegla drukčije stanje svijesti". Donosimo cijeli status Ivana Čelića u nastavku.

"[GRADU ZAGREBU SVJETSKO ZLATO NIŠTA NE ZNAČI]

Hrvatski vaterpolisti nakon velike borbe protiv Talijana po treći put postali su svjetski prvaci. Time je samo potvrđena činjenica da je vaterpolo najtrofejniji hrvatski sport. Vjerujem da su naši momci fizički i psihički iscrpljeni, ali sretni i ponosni jer su donijeli novo zlato u Domovinu.

Možda nije bilo vremena organizirati velebni doček na Trgu bana Jelačića, ali da nitko iz Grada Zagreba nije došao pozdraviti hrvatske vaterpoliste, to je neviđena sramota. Ili je jučerašnji ljevičarski predizborni skup bez ijednog hrvatskog stijega unutarnji odraz duše svih onih koji su motajući joint na Trgu svetog Marka pokušavali dosegnuti drukčije stanje svijesti kako bi mogli bolje poskakivati i urlikati?"

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Pogledajte kako je Zagreb izgledao prije 10 godina

Zagreb: Zlatna hrvatska vaterpolska reprezentacija vratila se sa Svjetskog prvenstva
1/32

VIDEO Hrvatska je svjetski prvak! Naši vaterpolisti nakon infarktne utakmice preko peteraca uzeli zlato!

Komentara 20

JO
JovanC
21:04 18.02.2024.

Hahaha mozemovci koji ne znaju tko su i sto su

IG
IgorY
20:54 18.02.2024.

To je Hrvatska reprezentacija i to je razlog zašto gradske vlasti to ignoriraju. To je sva istina. No to ste sami izabrali pa sada uživajte u smradu.

Avatar borovanjiva
borovanjiva
21:56 18.02.2024.

A zašto ministrica i ljudi iz Ministarstva zaduženi za sport nisu ništa organizirali? A da, danas je neradna nedjelja pa nisu mogli. Ali će sutra na primanju kod Premijera sigurno biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije