Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESAVJESTAN VOZAČ

Sa 1,7 promila usmrtio biciklista i pobjegao

Nesreća
Marijan Sušenj/Pixsell
06.05.2017.
u 13:25

Od zadobivenih ozljeda preminuo je isti dan, a 29-godišnjak se nakon nesreće nije ni zaustavio kako bi mu pružio pomoć, već je pobjegao

Zbog vožnje u pijanom stanu, koja je za posljedicu imala usmrćenje 47-godišnjeg biciklista optužen je 29-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici.

Prema optužnici, 29-godišnjak je 1. siječnja 2017. pijan, sa 1,7 promila alkohola u krvi upravljao BMW-om. Kako je bio pijan, nije na vrijeme učio da se ispred njega u sitom smjeru vozi 47-godišnjak na biciklu.

Prednjim djelom vozila udario je u stražnji kotač bicikla, a od siline udaraca biciklist je odbačen prvo na prednje staklo i krov vozila, nakon čega je pao na cestu.

Od zadobivenih ozljeda preminuo je isti dan, a 29-godišnjak se nakon nesreće nije ni zaustavio kako bi mu pružio pomoć, već je pobjegao. 

Komentara 3

SO
srecko.orsulic123
14:28 07.05.2017.

Smece od vozaca !

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
16:30 06.05.2017.

BMW je dobar auto, ali i dijagnoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije