Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CRNI VIKEND

U Sesvetama poginuo maloljetnik, na Trešnjevci 23-godišnjak

Nesreća
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/16
06.05.2017.
u 13:13

Vikend na prometnicama loše je počeo

Dvije osobe poginule su u nesrećama koje su se u noći na subotu dogodile u Sesvetama i na zagrebačkoj Trešnjevci. Kako je priopćila policija, u 1.40 u Sesvetama je poginuo maloljetnik koji je upravljao Mercedesom zagrebačkih oznaka.

Kretao se Ulicom Ota Habeka u smjeru sjevera, a kod kućnog broja 77 i za sada neutvrđenih razloga je izgubio kontrolu nad upravljačem. Prešao je u suprotni kolnički trak, sletio s ceste te udario u most. Na mjestu je poginuo, a sve okolnosti nesreće trebale bi se utvrditi očevidom.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Ni sat kasnije, u 2.20 na križanju Baštijanove i Golikove poginuo je 23-godišnjak. On je bio suputnik na motociklu kojim je upravljao također 23-godišnjak, koji je teško ozlijeđen. Njih su dvojica bila na motociklu, a sudarili su se s Fiatom punto zagrebačkih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak. Okolnosti i ove nesreće još se utvrđuju.

Foto: Ilustracija/Marko Prpic/PIXSELL

 

Komentara 5

SA
sargu123
14:17 06.05.2017.

Maloljetnik upravljao Mercedesom..... zanimljivo...

LI
liliZG
13:35 08.05.2017.

A još zanimljivije da od maloljetnika niti inicijala nema.

PU
puma07
14:15 06.05.2017.

Policija ne želi isključiti semafore tj.ostaviti ih na treptavo žuto noću. zbog pješaka jer navodno nece moci proći cestu a u isto gluho doba noći više nastrada drugih sudionika u prometu nego što u to doba noći ima pješaka na cesti. iskrena Sućut obiteljima stradalih!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije