Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnio 31.000 kuna

S radnikom benzinske dogovorio krađu pa lažirao scenu pljačke

'29.09.2011., OMV benzinska postaja, Slavonska avenija, Zagreb - Zaposlenik benzinske postaje pokusao je sprijeciti lopova koji je namjeravao pobjeci neplativsi racun za benzin. Zaposlenik mu je pripr
'Goran Stanzl/PIXSELL'
29.08.2012.
u 12:32

Na Ravnicama su pronašli ruksak u koji je maloljetnik sakrio 31.000 kuna ukradenog novca, kao i plastični pištolj koji je koristio u insceniranoj pljački

Maloljetnik koji je u ponedjeljak oko 18.30 sati opljačkao benzinsku postaju OMV-a u Zagrebu uhićen je, a zajedno s njim i 20-godišnji zaposlenik benzinske B.T.J. koji je u trenutku pljačke bio za pultom.

Dvojac se, čini se, dobro poznavao pa su tako došli na ideju da lažiraju pljačku benzinske. Istražitelji su za vrijeme ispitivanja zaposlenika primijetili da u odgovorima koje daje ima dosta nelogičnosti, bio je neuvjerljiv, a njegovo ponašanje nekarakteristično za klasičnu žrtvu ovakvog razbojstva. Policija je na temelju toga krenula pretraživati područje oko benzinske, a u blizini su pronašli kacigu maloljetnika koji se nakon pljačke odvezao na skuteru zagrebačkih registarskih oznaka.

Daljnjim pretraživanjem u blizini športskog centra na Ravnicama pronašli su ruksak u koji je maloljetnik sakrio 31.000 kuna ukradenog novca, kao i plastični pištolj koji je koristio u insceniranoj pljački. Ubrzo nakon što su pronađeni ti predmeti policija je u blizini pronašla i uhvatila maloljetnog pljačkaša. Dvojica prijatelja koja su lažirala pljačku predana su pritvorskom nadzorniku, a slijedi im i kaznena prijava nadležnom odvjetništvu u Zagrebu. 

Komentara 1

JA
josip adric
13:13 29.08.2012.

Mislim da to nije slučajnost nego provjereni recept ,pa ako prođe prođe idemo dalje .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije