Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Da se smrzneš

S prijateljima ronio i snimao morske pse, ovakvu reakciju nisu očekivali

morski pas
Foto: Screenshot
1/2
01.03.2018.
u 14:47

Elton Polly ronio je s prijateljima kako bi snimio morske pse, no s jednim je ostavio bliski susret

Ronilac Elton Polly (38) našao se u nezavidnoj situaciji roneći obalom Durbana u Južnoafričkoj Republici gdje je čudom preživio napad morskog psa.

Cijelu situaciji snimio je kamerom GoPro koju je ponio sa sobom, a prema onome što se vidi na snimci, imao je velike sreće što je sve završilo dobro.

On je s dvoje prijatelja ronio južnom obalom Durbana, a pomoću mamaca su dozvali morske pse kako bi ih promatrali. Ta je praksa, očito, uobičajena ondje.

Morski pas koji im se približio izgledao je iznenađeno i mislili su kako će otići, no on se zaletio prema 38-godišnjaku koji ga je snimao te mu izbio masku i dihalicu za ronjenje iz usta.

Srećom, sve je stalo na tome te su ronioci prošli neozlijeđeno.

– Ovakva vrsta ronjenja svakodnevno se prakticira u tom području. Morski pas je izgledao iznenađeno i planirao je otići, no umjesto toga krenuo je prema meni i izbio mi masku i dihalicu iz usta. Srećom, nitko nije ozlijeđen, kao ni morski pas – ispričao je Elton Polly.

Komentara 2

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
16:43 01.03.2018.

Masku i dihalicu.A ovi rone na boce.Novinar, sjedi jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije