Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spasio ga dron

Dječak bezbrižno plivao, nije ni slutio što mu se približava

morski psi
Foto: Screenshot
1/3
04.01.2018.
u 19:50

Artem Tkachenko s obale je snimao plažu kada je u oceanu ugledao morske pse

Dramatičan video osvanuo je na internetu, a snimio ga je svojim dronom mladić  Artem Tkachenko koji je uživao na Bahamima.

Stajao je na plaži i dronom snimao ocean, a nekoliko metara dalje u vodu je ušao dječak te bezbrižno počeo plivati i roniti.

No, na kameri drona mladić je ugledao kako prema dječaku plivaju četiri morska psa. Odmah ga je počeo dozivati, a dječak je srećom čuo njegovu galamu te brzo izašao iz oceana.

Tragedija je, složit će se mnogi, za dlaku izbjegnuta, a video je odmah postao pravi hit na internetu.

Komentara 13

Avatar babas
babas
21:51 04.01.2018.

To su mali morski psići i u Jadranu ima takvih koliko hoćeš,ne napadaju ljude.

HR
Hrčak75
07:41 05.01.2018.

Pa nemujte ga jebat. Gle šta sam našao: Human Interaction They are a larger threat to reef divers than any other shark and are considered to be moderately dangerous to humans. Usually, Grey and Silvertip Reef pose the biggest problemsms to divers, especially in the presence of food. Their aggression increases when they leave the safety of coral reefs and head into open waters. Mogao bi jedan od njih da ga lijepo nagricka.

IM
Immanuell
09:13 05.01.2018.

A je, je, ne grizu, samo su se iz čiste radoznalosti odmah uputili plivati prema malom.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije