Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudesni Liquiglide

S ovim izumom nema više potrebe za mlaćenjem boce kečapa!

kečap
liquiglide.com
05.07.2013.
u 21:10

Neškodljivi lubrikant se može koristiti na plastičnim, kao i na staklenim posudama, a osigurava da kupci uživaju i u posljednjoj kapi njihova omiljenog kečapa.

Ljutitom mlaćenju po boci od kečapa ili čeprkanju nožem po unutrašnjosti došao je kraj, jer su znanstvenici izumili premaz za boce, nazvan Liquiglide, koji će učiniti to da sadržaj curi kao voda, piše Daily Mail.

Neškodljivi lubrikant se može koristiti na plastičnim, kao i na staklenim posudama, a osigurava da kupci uživaju i u posljednjoj kapi njihova omiljenog kečapa, ali i drugih proizvoda s kojima često imamo problema, kao što su senf i majoneza.

Fantastičnu boca za kečap Liquiglide izradili su stručnjaci sa MIT-a. Sudeći prema njihovim podacima, svake godine se otprilike milijun tona začina baci diljem svijeta zato što se ostaci ne mogu \"sastrugati\" iz staklenki ili boca te čak do 15 posto sadržaja boce ne dođe do potrošača. Očekuje se da će prvi proizvodi koji će imati premaz Liquiglide naći na policama supermarketa sljedeće godine.

>>Buffett za 23 milijarde dolara kupio najpoznatijeg proizvođača kečapa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije