Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kobna jurnjava

S Marina Čolaka istraga proširena i na Dalibora Opačka

Marin Čolak
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/3
31.05.2011.
u 22:56

Tužiteljstvo vjeruje da su se Čolak u Ferrariju i Opačak u Nissanu prebrzo vozili i utrkivali autocestom

Dvjesto dana nakon prometne nesreće kod čvora Bosiljevo, u kojoj je poginula 20-godišnja Dubrovčanka Ivana Obad, Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu zatražilo je da se istraga koja se vodi protiv Marina Čolaka (27) proširi i na Dalibora Opačka (34).

Tužiteljstvo vjeruje da su se Čolak u Ferrariju i Opačak u Nissanu prebrzo vozili i utrkivali autocestom. U trenutku kad se Čolak, u čijem je vozilu bila i Ivana Obad, vraćao iz krajnjeg lijevog traka u desni, Opačak je prevelikom brzinom prednjim lijevim stranom Nissana udario u zadnji desni dio Ferrarija. Automobil je udario u rubni kamen, signalizaciju, prevrtao se, zapalio, a na kraju je i eksplodirao spremnik goriva.

Tužiteljstvo za Čolaka traži i dopunu istrage provođenjem rekonstrukcije kao i novo prometno vještačenje jer provedenim nije zadovoljno. Nakon nesreće do tada prijatelji Čolak i Opačak krivnju su prebacivali jedan na drugoga.

>>Automobilistički as M. Čolak sletio Ferrarijem s ceste, poginula žena

>>Čolaku prijeti i do 10 godina robije zbog izazivanja prometne nesreće

Komentara 14

DE
denderi
05:20 01.06.2011.

za nesreću je kriv joško joras ,a ne ova dva nevina tatina sineka

BA
Bandit
06:00 01.06.2011.

01.06.2011. u 05:20h denderi je napisao/la: za nesreću je kriv joško joras ,a ne ova dva nevina tatina sineka ------------------------------------------------------------------------------------- Znas denderi bas sam razmisljao o tome tko je kriv? i moram priznati u pravu si.....i u pravu si.....

Č7
čvor2.76
07:20 01.06.2011.

Da se ovaj mali kojim slučajem zove Čačić, samo si mogu zamisliti kako bi ga razni HDZ-jski naslađivači nazivali . Ovako je dijete samo malo pogrešilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije