Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA VIZA

Ruski krizni centar suspendira većinu letova zbog koronavirusa

Rusija suspendira letove za Italiju, Njemačku, Francusku i Španjolsku
Foto: MAXIM SHEMETOV/REUTERS/PIXSELL
11.03.2020.
u 19:20

Također, Rusija više neće izdavati turističke vize talijanskim državljanima, objavio je priopćenjem krizni centar.

Ruski krizni centar za koronavirus u srijedu je objavio da će Rusija suspendirati većinu letova za Italiju, Njemačku, Francusku i Španjolsku te dolazne letove iz tih zemalja zbog koronavirusa, a odluka će na snagu stupiti u petak.

Rusija više neće izdavati turističke vize talijanskim državljanima, objavio je priopćenjem krizni centar.

U priopćenju se navodi da je broj zaraženih u Rusiji porastao u srijedu s 20 na 28 te da su sve osobe, kod kojih je koronavirus otkriven u srijedu, prethodno putovale u Italiju.

Tema: Koronavirus

Ključne riječi

Komentara 2

MP
miroslav.petkovic.7564
19:50 11.03.2020.

Svi se moramo ugledat na Rusiju i Kinu kako oni to rade i bore se protriv ovog virusa. Vidili ste koja disciplina kineskogog naroda i ljecnika. Doktori pjevaju i tancaju kad ozdrave pacijenta. To kod nas nemoze u Europi kaos stampedo nema organizacije strava. U Kini svaki dan opada broj zarazeni. Evo ovdje NA TV Moskva rekose daje nemoguce zaustavit epidemiju u Europi a to kaze i ANgela Merkel strava.Ovdje u Rusiji je isto tako odlicna organizacija disciplina. Preko dana zatvorise granice prema Kini Koreji Iranu misle na svoj narod.U Americi ima puno umrlih jadnici nemaju zdrastvenog osiguranja a zemlja bogata. Ovdje u Rusiji svak osiguran zdrastveno i sve besplatno . Pa cak i stranci imaju pravo na prvu pomoc. Bolnice suim ko svemirski brodovi sa posljednom tehnologijom..Svi koji su ljeceni ozdravili su . Kazu do proljeca iduce god bit ce cjepivo.

DU
Deleted user
21:24 11.03.2020.

rusija kao ni kina u pocetku nece objaviti pravi broj oboljelih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije