Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJERUJU LI MU?
Povratak na članak

Lavrov smiruje tenzije: Nećemo slati vojsku u Ukrajinu

Do otkrivanja ruskih prijetnji došlo je nakon što je Moskva optužila zapadne zemlje za korištenje 'sramotnih pritisaka', političke ucjene i ekonomskih prijetnji kako bi privolili članice UN-a da prihvate neobvezujuću rezoluciju

Komentari 137

AN
Andrej50
10:03 29.03.2014.

Ma Ameri to nikada ne bi radili, osi su dobr, pošteni i puni demokracije što smo vidjeli u cijelom svijetu, od Čilea i Nikaragve do Libije i Sirije. Ne bi Ameri nikada niša loše uradili, kao recimo platili snajperiste uu Ukrajini, bože sačuvaj. Nego, kako to da niti jedan medij nije prenio transkript zbog kojega je Youtube zabranjen u Turskoj? (onaj o planiranju lažnog napada iz Sirije na Tursku uz pomoć Amera).

VL
CI
cicibela
10:26 29.03.2014.

Zanimljivo da se predstavnik Izraela nije uopće pojavio na glasovanju o rezoluciji. Vjerojatno su im UN predstavnici "u štrajku" kao i osoblje svih veleposlanstva po svijetu.

VL
ST
stomugromova
19:46 29.03.2014.

Dok se Obama u Saudijskoj Arabiji,najmračnijoj rupi na planetu i državi najvećoj izvoznici međunarodnog terorizma ( SAD),evo jedno pismo iz zaboravljene Sirije,gdje se brani zapadnokršćanska i svaka druga civiliizacija, pod najezdom novovjekih barbara. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Što se mora dogoditi da se se javno u svijetu, američka administracija sa svim jezivim predsjedncima, a posebno Obamom sada, proglasi zločinačkom organizacijom.Apsurd je i kršenje elementarnih povelja ljudskih prava da Nobelovac za mir prodaje oružje ili ga trampi za naftu . S kojim to obrazom Obama posjećuje Papu Franju a onda ide u Saudijsku Arabiju da potvrdi pakleni plan o uništenju Sirije? Tko na kraju, osim Rusije i Hezbollaha, i Irana uopće pomaže mojoj Siriji u ovom strašnom ratu? Moja zemlja šuti mudro i mutavo,dok se Europa pretvara u sve veće zlo. Kao da je Svijet umro u Siriji i humanizam i pravda i razum, sve tamo umire i gasi se ... A Svijet ide dalje, lijepo se živi tamo gdje je mir, a u gradovima Sirije i kroz pustinju, na motorima i u nekim ukradenim i otetim automobilama jurišaju kroz pustinju horde ubojica. Piše se ovdje o položajima i borbama, to jest dobro jer nam daje vjeru u pobjedu Sirije, ali ove redove zasigurno čitaju i "prijetelji Sirije": ova je divna zemlja prepuštena na međunardonoj sceni samo potpori Predsjednika Rusije, Hezbollahu ... Iranu ... Ostalo su hijene. Od Ženeve nema koristi ali je potrebno sve više i jasnije u medijima povlačiti crtu identiteta između Obamine admisnitracije i njega samog i zločina protiv Sirije pa da na taj način i ovaj najbijedniji predjednik USA u povijesti - dođe do nekog međunarodnog suda pravde ne samo po zapovjednoj odgovornost već kao kršitelj Nobelove ideje mira. Zlo jedno prodano!

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
19:44 29.03.2014.

EU afrodita A koje primenjivao staljinističke metode u Iraku Libiji Afganistanu U Vijetnamu pa i Srbiji

VL
Avatar beliorao
beliorao
10:11 29.03.2014.

Sankcijama UN koje su usledile, SAD i V. Britanija nisu dozvolili Iraku da popravi uništena postrojenja i zbog toga je umrlo milion Iračana. Izjava Državnog sekretara SAD-a, Medlin Olbrajt iz 1996. godine, izrečena u intervjuu koji je dala novinaru nacionalne televizije koji ju je pitao: „Pola miliona Iračke dece umrlo je kao posledica sankcija u Iraku. Da li je to vredelo?“. Na ovo pitanje Medlin Olbrajt je odgovorila: „Da, vredelo je“. Državni sekretar SAD-a izjavila je da je ubistvo 500.000 dece za ciljeve spoljne politike SAD-a opravdano. ................................................. Kako je divna ta demokratija civilzovanog zapada

VL
ST
stomugromova
10:49 29.03.2014.

USA neoliberalni korporativni fašizam se zapleo u septičku jamu sazidanu od laži,podvala, urota,geniocida i pljački diljem svijeta.Taj retardirani i bolesni sustav se guši u vlastitim g*****a.

VL
RA
rafaell
19:26 29.03.2014.

i 41 Ukrajinci su se osjećali oslobođeno od Rusa i Staljina,prigrlili Reich,kad ono Goering treba ih izmusti do smrti,robovska radna snaga kratkog životnog vijeka, nikakvi saveznici.Danas je takvog mišljenja Talmuđana,Prosvjetljenih,poznatih predaka o svima nama uključujući Amerikance i sve ostale.Sjetimo se izjava Rothshilda,Henry Forda,Kissingera ili ona TV obraćanja Eisenhovera,JFK,Snowdena,Assangea,a tek onih manje poznatih

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
11:13 29.03.2014.

istri . . . šta je sa hitleriom Džordž V. Bušem i gebelsem Tony Blairom. Načini su genocid u Iraku stradalo milion ljudi polovina su deca i to je za tebe normalno .

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
19:51 29.03.2014.

DNJEPROPETROVSK - Ukajinske vlasti nameravaju da unajme američku privatnu vojnu kompaniju Grejstounlimitid da suzbije bunt na istoku zemlje, gde je rusko stanovništvo većinsko, objavio je Itar-Tass. Izvor u ukrajinskoj Službi bezbednosti kaže da će strani plaćenici biti angažovani jer suu ukrajinske službe za sprovođenje zakona nemoćne da suzbiju delovanje proruskog pokreta.. . . . . . . . . . . . . Očito da ovo koji su na vlasti nisu po zakonu a hoće da se poštuje zakon . Jad i beda pro zapadnih slugu u Ukrajni . Očito da im vreme ne ide na ruku . hoće da naplaše ukrajinski narod . Onda će tek vide šta znači udarać Božjeg biča . Divljaci u Ukrajni prizivaju okupaciju Ukrajne od strane amerikanaca

VL
TE
tejanolejano
09:44 29.03.2014.

Eh ti zli Rusi. Prete i ucenjuju slabije od sebe. Ameri to nikada ne rade. Divni ljudi.

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
11:50 29.03.2014.

znam Obamu dobar dečko ali upao je u loše društvo :-))

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
19:29 29.03.2014.

hunter211 Ova vlast u Ukrajni nije legitimna i nemože donositi nikakve odluke . . Jedino vlast koju izabere narod može donositi odluke u njihovo ime.

VL
JE
jetseterica
10:17 29.03.2014.

Jel tko vidio moj avatar od ove silne politike? :)

VL
Avatar beliorao
beliorao
14:06 29.03.2014.

Da su Ameri umesto Rusa već bi bilo na destina hiljada mrtvih u Ukrani od bombardovanja

VL
DU
Deleted user
13:23 29.03.2014.

I još jedan antiruski članak. Tko li samo vrši pritisak na "neovisno" novinarstvo "slobodnog" svijeta da izvještava ovako upadljivo jednostrano? Isti oni koji su, između ostalog, prisluškivali i šefove vlada "prijateljskih" zemalja i tako prikupili dovoljno informacija da ih mogu ucjenjivati? Koliko moraš biti samo iskvaren i zao da osuđuješ mirno i u potpunosti shvatljivo otcjepljenje jedne autonomne pokrajine, a nalaziš opravdanja za krvoprolića diljem svijeta i orwellowske metode špijuniranja građana? Propaganda je, bez dvojbe, sveprisutna, ali ova antiruska, odnosno proamerička dovedena je do apsurda. To je isto kao da nas pokušavate uvjeriti da je crno bijelo, a bijelo crno.

VL
CI
cicibela
15:49 29.03.2014.

Što trenutno radi Mr. Obama u Saudijskoj Arabiji ? Cvili nad zalaskom petro dollara kao svjetskom rezervnom valutom. Saudijci se okrenuli Kini, pa i oni trguju u yuanima umjesto u dolarima. I dok se imperija FED-ove štamparije ruši, oni suni su bacilli kost u Ukrajinu i Siriju, pa sada čekaju koji će psi prvo zagristi da započnu veliki rat i resetiraju FED-ovu štampariju. Pri tom viču "drž'te Putina“ Kao što reče Erdogan "Povod se može stvoriti. Samo je potrebna volja".

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
11:57 29.03.2014.

Michelle je jučer razgovarala sa Vladimirom , i kaže da ne zna više što će s njim .Dosta joj je svega .

VL
BA
Barts
12:27 29.03.2014.

lustrismus ono je tuga stvarno sta su uradili u Iraku i za ono niko da odgovara sramota .Cist primer genocida.

VL
Avatar tamni+
tamni+
21:40 29.03.2014.

hehe...vidim da nekima smetaju rusi i da im je skočio pritisak preporučujem neki film sa brus vilisom...tamo ameri uvek pobeđuju

VL
Avatar lustrismus
lustrismus
10:55 29.03.2014.

Patrija kažeš da Rusija na nediskretan i primitivan način, , otvorenim prijetnjama i upotrebom vojne sile u svrhu agresije ne pokazuje svijetu svoju snagu, . . . A kako bi nazvao Američki diskretan i civilizovan način da pokaže svoju demokratiju demokratiju recimo u Iraku gde je stralo pola miliona dece i gde za stradanje te dece opravdano .

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.