Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Današnji Večernji
Povratak na članak

Roditeljska uvjerenja ne mogu djecu lišiti teorije evolucije

Može netko smatrati da ne vrijede Newtonovi zakoni, no ne može odbiti da njegovo dijete uči o gravitaciji

Komentari 69

IS
istjerivačzloduha
21:11 15.04.2018.

Evo Lucifera ili skračeno evolucijaj jest Sotonistička bajka koja cilja uništenjem čovjeka.Jako glupa bajka o nečemu što se nikad nije a niti moglo desiti.Ima svoje Idolopoklonike koji se zovu atrsti.

VL
ZE
Zelen
07:10 16.04.2018.

Bože moj mogu oni djeci govoriti šta god kao da ih oni fermaju. Đaba im sve konvencije rodne idelogijei sl. gluposti djeca ce biti anakva jako se u obitelhi odgoje. Bogu hvala! Protiv Boga se ne može. "Bog je istina, put i život"

VL
MI
misho32
21:35 15.04.2018.

Teorija evolucije je postala dogma, nova religija , koja se agresivno brani kao nešto nedodirljivo i nedozvojava se bilo kakva diskusija o njoj usprkos nizu dokaza koji su srušili tu dogmu .

VL
IZ
Izbavitelj
21:01 15.04.2018.

Evolucija je dogma u kuju vjeruju uni koji misle,fakle vjeruju da od ničega nastaje sve.Tisuču je dokaza da je evolucija laž a njihov dokaz je luci,lubanja ljepljena,sklepana od čovjeka i mejmuma.Na sudu je kvalificirana kao prijrvara korištenjem totalnog ludila.To je sve što evolucionisti imaju uz Lucifera,Lusi iz dva djela.

VL
LU
Lujo123
21:00 15.04.2018.

novinmarčiću - teorija evolucije počiva na nedokazivim pretpostavkama (pročitaj udžbenik iz biologije za gimnazije gdje svaka "teorija" evolucije počinje floskulom: Pretpostavlja se da se je prije (recimo) 5 milijardi godina dogodilo to i to) i onda idu silni "zaključci" o nastavku slijeda događaja do Darvina i raznih modernih darvinovskih floskula. Dakle sve počinje od nekakve nedokazane i nedokazive pretpostavke i završava s teorijom kak su ljudi i majmuni nastali od istog pretka! GLupost da ne može biti veća! E s Njutnovim zakonima ti je nekaj čisto drugog, ali o tome je tebi govoriti vjerojatno kao i prdi*i uz vjetar! Kloni se ćorava posla i primi lopate!

VL
JP
josip.pivar11
21:00 15.04.2018.

Teorija evolucije nije znanstveno dokaziva činjenica nego samo znanstvena teorija koja ima puno, jako puno rupa, osobito napretkom bioloških znanosti. Nigdje nije dokazani nastanak nove vrste nego samo prilagodba u istoj vrsti. One poznate zebe s različitim kljunovima su i dalje sve ostale zebe i nisu postale neka druga vrsta.

VL
DU
Deleted user
05:30 16.04.2018.

teorija evolucije je samo teorija i nista vise

VL
IS
istjerivačzloduha
21:13 15.04.2018.

Zovu se ateist.isprsvak

VL
DU
Deleted user
21:32 15.04.2018.

Jeftina komunistička propaganda. Teorija je uvjek i samo teorija. Ako neko ne zna što je teorija neka pročita definiciju. Ogroman broj znanstvenika zapadnog svjeta su vjernici. Ako neko vjeruje u majmuna to je njegova stvar. Nedaj bože da takve gluposti netko podmeće mojoj djeci.

VL
BA
bakulušić
22:23 15.04.2018.

Cilj i svrha članka jeeliminirati iz zakona pravo roditelja da odlučuju što će i kako učiti njihova djeca. Dakle, cilj i svrha nije otvoriti raspravu o evoluciji, gravitaciji i zemlji nego ismijati pravo roditelja.

VL
DU
Deleted user
22:00 15.04.2018.

Nije li sam Darwin u poznim godinama života rekao da je teorija evolucije nepotpuna i da ne može objasniti porijeklo života ?

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
21:53 15.04.2018.

Ne padaju iz cista mira. Prije toga je upotrebljena energija da se podignu, dignu ili pomaknu... Padanje na pod je reakcija na akciju...

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
23:41 15.04.2018.

Ovo je cista glupost. Nema te skole ni obrazovne ustanove koja moze usaditi djetetu nesto kontra roditeljskog odgoja, ako su roditelji ispravno fokusirani i angazirani oko djeteta. Osobno sam isao u skolu u vrijeme najzesce komunisticko marksisticke indoktrinacije - odd 72 do 84, i svakodnevno i sistematski su me u skoli (a i u tisku i na rtv) filali marksisticko socijalno samoupravno komunistickim koktelom koji je (pod prijetnjom represije i delikta misljenja) trebao definirati moj nacin razmisljanja. Znate koliko je od toga svega ostalo u mojoj svijesti ..? Nista!!! Nula!!! Mene su definirali i odgojili roditelji, moj pogled na svijet, duhovnost, razum, nacin i logika rasudjivanja dolazi od roditelja. Tocka. Zao mi je, dragi lijevo-liberalni aktivisti i propagandisti... uzalud vam trud... i dalje cete u ovoj drzavi biti samo otuzna gubitnicka manjina.

VL
NO
NoHo
05:05 16.04.2018.

Mene zanima mogu li roditeljski uvjerenja poštedjeti djecu učenja da je muško-žensko "društveni konstrukt", što je 100% suprotno činjenicams i znanstvenim dokazima?

VL
Avatar Retardo
Retardo
20:43 15.04.2018.

Zašto ne? Eto, ja prvi ne želim da moje dijete u školi uči debilnu teoriju gravitacije po kojoj iz čista mira stvari padaju na zemlju bez ikakvog utroška energije.

VL
MI
michaelchangun
23:53 15.04.2018.

Pa da. Roditeljska uvjerenja i ne namjeravaju lisiti djecu teorije evolucije. Namheravaju je lisiti bolesne rodne teorije i ljevicarsko pedofilske gamadi.

VL
NE
neboiznadzagreba
03:51 16.04.2018.

" Einstein, prestani govoriti Bogu što da radi", rekao je Niels Bohr Einsteinu. Nametati ijednu teoriju kao krajnje znanje je prisila da umjesto u Boga vjerujemo u teoriju.

VL
MI
michaelchangun
23:57 15.04.2018.

Pa nije matematika isto sto i drustvo. Ne, moje dijete nece uciti kako je bit homoseksualac ili drag queen ili transseksualac sasvim normalno i da se te nema sto vise za reci.

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
00:09 16.04.2018.

teorija evolucije je jedno vjerovanje na osnovu znanstvenih nagađanja i pretpostavki a nije konkretno dokaziva kao što su zakoni fizike,kemije i ostalo što se primjenjuje i ponavlja postupak.nije problem da se učenike informira o toj teoriji kao jednoj teoriji i vjerovanju kao što uče osnove o raznim religijama iz povjesti i sadašnjosti.činjenica je da život prenose živi organizmi i život ne nastaje od nežive materije koja ulazi u sastav živog organizma.sama srž i bit života je misterija za čovjeka i neposjedujemo ključ besmrtnosti jer je prolaznost života očigledna i svi sistemi imaju sklonost ka raspadanju na niži nivo aktivnosti i postojanja.mora postojati "Netko" tko je izvor sveg života za kojeg znamo a i postojanja materije,prostora,vremena te sveukupne zbilje tj stvarnosti koju ni nemožemo svojim ograničenim umom u potpunosti dokučiti i obuhvatiti te kontrolirati koliko god to željeli i trudili se.

VL
VJ
Vl jedi govna
22:19 15.04.2018.

Svi smo mi evoluirali od majmuna, neki od nas odavno, a neki tek nedavno. Ti od nedavno se još nisu pomirili s tom činjenicom pa ne žele sami sebi to priznati jer se kao i majmuni koji se boje neprirodnog, boje i vjeruju u to neprirodno. Amen

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.