Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Uznemirujući prizor'

Roditelji iz pakla: Držali sina (4) zaključanog, hranili ga jednom na dan

Kuća puna smeća
Foto: Ilustracija/ YouTube
11.04.2014.
u 10:08

Par je uhićen prošle godine nakon što je policija pozvana zbog obiteljskog nasilja

Roditelji iz australskog Adelaidea držali su svog 4-godišnjeg sina zaključanog u sobi 12 dana, a hranu su mu ispod vrata davali samo jednom dnevno. Zbog toga je dječak imao samo 8,3 kilograma. Otac (27) dječaka na sudu je priznao da su ugrožavali dječakov život, dok je majka (23) odbacila optužbe za zanemarivanje.

Par je uhićen prošle godine nakon što je policija pozvana zbog obiteljskog nasilja. Policija je tada pronašla dječaka u lošim uvjetima, a prizor su opisali "vrlo uznemirujućim", piše adelaidenow.com.au.

U sobi je bilo prljavih pelena, a posvuda je bilo bočica votke i energetskih pića. Tijekom policijskog razgovora s ocem on je ispričao kako nije mislio da zanemaruju dijete jer su mu, kako je rekao, gurali hranu ispod vrata, a to su bili uglavnom keksi i jogurt.

"Vrijeme jednostavno brzo prolazi... teško je objasniti", dodao je. Policajci su ga pitali je li dijete bilo neposlušno pa je zato kažnjeno, a on im je odgovorio da nije, već da se samo radilo o "njihovom glupom roditeljstvu".

>> Našli ga mrtvog u 'kući strave': Dječak (5) živio u prljavštini i sa štakorima

Komentara 1

MX
Mister X
12:47 21.03.2016.

12 mjeseci sa njima tako postupati.. Potom još zatvorom dodatno kazniti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije