Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godinu dana zatvora

Riječki prometni policajci osuđeni zbog premlaćivanja

Neobi?an prosvjedni natpis pred zgradom Županijskog i Op?inskog suda u Rijeci
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
29.05.2023.
u 10:20

Policajci su potom izvukli vozača iz automobila i bacili ga potrbuške na pod gdje su ga nekoliko puta udarili gumenom palicom, stoji u presudi Općinskog suda u Rijeci

Trojica riječkih prometnih policajaca osuđena su na Općinskom sudu u Rijeci nepravomoćno na po godinu dana zatvora zbog premlaćivanja muškarca koji je vozio pod utjecajem alkohola.

Slučaj se dogodio krajem rujna 2015. u večernjim satima kad su po pisanju lokalnih medija dvojica policajca zaustavila 34-godišnjeg alkoholiziranog vozača u vožnji središtem grada, nakon što su mu ranije istog dana izrekli zabranu vožnje.

Policajci su potom izvukli vozača iz automobila i bacili ga potrbuške na pod gdje su ga nekoliko puta udarili gumenom palicom, stoji u presudi Općinskog suda u Rijeci. Nakon toga su ga dovezli u postaju i zajedno sa šefom smjene premlatili, nanijevši mu teške tjelesne ozljede zbog kojih je operiran.

>>VIDEO Privođenje osumnjičenih za premlaćivanje umirovljenika

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije