Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog sukoba koji su imali

U Rijeci mladića izvukli iz auta pa ga pretukli palicom i šakama. Oštetili mu i auto

Varaždin: Policija riješila ubojstvo Željka Hatlaka
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
03.04.2023.
u 11:50

Obojica su predani pritvorskom nadzorniku, a policija ih je kazneno prijavila zbog pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari.

Teške ozljede nanijela su u subotu dvojica mladića 21-godišnjaku u Rijeci. Zbog prethodnih sukoba na silu su ga izvukli iz automobila i pretukli palicom i šakama, a policija ih je uhitila i kazneno prijavila. Primorsko-goranska policija u ponedjeljak je izvijestila da su nasilnici u popodnevnim satima zaustavili automobil za čijim je volanom bio 21-godišnjak.

Zatim su ga, zbog prethodnih sukoba, na silu izvukli iz vozila te ga izudarali drvenom palicom i šakama. Udarali su mu i po automobilu i oštetili ga, a razbili su mu i mobitel, pri čemu se šteta procjenjuje na oko 1300 eura. Obojica su predana pritvorskom nadzorniku, a policija ih je kazneno prijavila zbog pokušaj nanošenja teške tjelesne ozljede i oštećenja tuđe stvari.

VIDEO: HZZO čisti evidenciju od 'fiktivnih' osiguranika: Moguće da oko 300.000 ljudi ostane bez osiguranja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije