Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo u bergamu

Riječanka umrla u Italiji pa oživjela do dolaska pogrebnog vozila

\'HITNA POMOC 15.02.07.\'
PIXSELL
25.04.2012.
u 14:42

Nakon više od pola sata reanimacije liječnik je potpisao smrtovnicu. Dok se čekao dolazak pogrebnog vozila, žena je oživjela

Cristina Host Casarchio (69), rođena u Rijeci, koja sama u stanu dugo živi u Bergamu, bila je proglašena mrtvom, a onda je "oživjela". Dogodilo se to u ponedjeljak poslijepodne. Imala je problema s disanjem pa je pozvala liječnika koji je oko pola sata nakon poziva stigao u njezinu kuću.

Riječanka nije davala znakove života pa ju je pokušao reanimirati. Nakon više od pola sata reanimacije liječnik je potpisao smrtovnicu. Do dolaska pogrebnog vozila uz nju je ostao susjed koji je trebao zatvoriti stan, no učinilo mu se da se pokojnica miče. Pozvao je hitnu pomoć, a ona ju je otpremila u bolnicu.

Riječanka je još na intenzivnoj njezi i nije moguće prognozirati hoće li preživjeti, a policija je o događaju obavijestila tek nakon što je kontaktirala s daljnjim ali jedinim rođacima u Hrvatskoj, koji još nisu došli u Bergamo.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
19:09 25.04.2012.

Očito ni mrtva nije htjela nazad iz Italije u Hrvatsku :)

MS
Mesicevi stanovi ZAMP
19:58 25.04.2012.

Alah je veliki !! Jahve je veliki !! Bog je veliki !!

IP
infо_punkt
15:33 25.04.2012.

možda nije bila zadovoljna s pogrebnim autom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije