Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U stisci s vremenom
Povratak na članak

Ribarstvo zatvaramo sljedeći tjedan, Sloveniji dali odštetu

Mađarska i Poljska spremne organizirati dodatne konferencije za što brži kraj pregovora

Komentari 83

PB
predrag borna
12:54 02.06.2011.

Kada mi završimo ove blesave pregovore tko zna da li će uopće biti ribe u Jadranu....

VL
MO
morales
19:43 01.06.2011.

Odšteta?!?! Za što?!?!?!?!?!?!

VL
OB
-obrisani-
20:02 01.06.2011.

Bijedni \"hrvatski\" pregovarači! Ne Europskoj uniji!

VL
OB
oblačić
20:10 01.06.2011.

naša prekrasna država je tako darežljiva...daje milijune za dolazak pape, daje milijune kako bi poplatila štetu koju je činila, daje milijune kako bi se gradili fakulteti u drugim državama....pa stvarno možemo biti sretni što imamo tako divnu i krasnu državu...sam mi nije jasno....zašto uz tako darežljivu državu ima toliki broj ljudi koji kopa po smežu tražeći prazne boce kako bi ih zamijenili za pokoju lipu. a dobro, još sam mlada, shvatit ću valjda s godinama...ak neću shvatit, zamazat će mi oći država preko medija, pa ču i zaboravit da sam nekad imala nedoumice.....:-)))

VL
PG
praseca gripa
20:11 01.06.2011.

Ovo je prevrsilo svaku mjeru! iz cijeg djepa oni podmicuju Sloveniju i zasto? Cijelo vrijeme ponavljam,da Hrvatska ima najlosije politicare na svijetu!

VL
PR
prvacrta
20:13 01.06.2011.

Oblačiću, daj s***ši više sa tim kontenjerskim forama.. postaje prozirno!

VL
OB
-obrisani-
20:23 01.06.2011.

Sljedeča vlada koja bude pod hitno treba proglasit ZERP i na taj način da se zaštiti jadran i od talijana i slovenaca ! Nama niko ništa neda samo nam pljačkaju i otimaju naša dobra !

VL
OB
-obrisani-
20:50 01.06.2011.

Houston Zaboravio si navesti ono najvažnije ...tko nas je....be!?

VL
ZM
zmaj5
20:35 01.06.2011.

PR agencije čupaju kosu zbog Milanovića,a mi kada čitamo i vidimo što radite iz ove zemlje

VL
FC
fcod
20:41 01.06.2011.

Fakat mi se gadi ovo pregovaranje s EU, a pogotovo slovenski stav, ali... što je tu je! Treba biti realan, a ne utopist i osim što treba prihvatiti kako se treba boriti protiv nepravednih stavova kada smo potčinjeni kao sadad protiv EU i Slovenije. U razgovoru o našim mukama po Sloveniji, za ulazak u EU, jedan Talijan mi je otvoreno priznao :\"Da, oni sada zezaju Vas kako smo mi njih!\" Iz toga treba nešto naučiti i postati pragmatičan, pa reći : \"Srbijo i Bosno, dobro se pripremi za ulazak u EU, jer ćemo mi biti Vama što je Slovenija nama!\" Ne znam da li se tome nadam ili ne, ali izgleda da će tako morati biti!

VL
Avatar KoHay
KoHay
20:51 01.06.2011.

\"dogovor sa Slovenijom postignut je te je \"podmazan\" kompenzacijom od dva milijuna eura\" Jesam li ja ovo krivo pročitao ili ovo spada u mito i korupciju ?

VL
ST
stefj
20:52 01.06.2011.

Fcod varaš se, EU je, poučen ucjenivačkom politikom Slovenije, sigurno od Hrvatske tražio jamstva da neće ucjenjivati susjede pri njihovom ulasku u EU. Tako nešto su u par navrata spominjali neki EU političari, a dosta se to intenziviralo u zadnjih 2 godine (od kad je Jaca počela sve dijeliti šakom i kapom)...

VL
OB
-obrisani-
20:56 01.06.2011.

Sandra Veljkovicu,ako bas hoces malo istine, objasni Hrvatskom Narodu zasto je Hrvatska Vlada pred potpisivanjem ugovora sa Amerikom za davanje \"Lastova I Visa\", za nove nuklearne mornaricke baze. Izbrisi i ovu Unaprijed hvala

VL
ST
stefj
21:03 01.06.2011.

Ovdje se vidi sva nemoć i nesposobnost Hrvatske diplomacije, jednom kada se krenulo s ustupcima nije se moglo stati. U trenu kada je Jaca ustupila teritorij, nakon toga krenula je nova lavina zahtjeva... Ribarstvo smo platili dozvolom Slovencima da mogu slobodno loviti ribu u Hrvatskim teritorijalnim vodama i garancijom da nikada nećemo uvesti gospodarski pojas (koji imaju skoro sve članice EU-a). Uz to su Slovenci još uspijeli ušičariti i 2 mil. Eura. Ako netko možda vjeruje u nekakvu pravdu ili pravo koje vladaju u EU, ovo je samo dokaz da se tamo time samo hvale, a vladaju jači i bogatiji...

VL
OB
-obrisani-
21:14 01.06.2011.

Ribarstvo zatvaramo sljedeći tjedan, Sloveniji dali odštetu Josipović bi opet trebao sazvati sjednicu VONSA pa da se ispita o kakvoj odšteti je riječ i ko je dozvolio da Hrvatski ribari budu oštečeni !

VL
OB
-obrisani-
21:17 01.06.2011.

Hajde, Jadranka Kosor. Objeasni Hrvatskom Narodu da li Ti je i Biden rekao isto! Izgleda da je. Unistena je Hrvatska vojska, Hrvatska diplomacija, Hrvatske tajne sluzbe, hrvatska policija, duznicko ropstvo, rasprodaja obiteljskog srebra ...... Poklanjanje Sloveniji mora i podmorja punogunog nafte i plina . Gdje je ona iz***ca Sanader? Koji je identificirao,locirao, uhitio i isporucio generala Antu Gotovinu!!!!!! Otac domovine Hrvatske, Dr. Franjo Tudjman se okrece u grobu . Bolna istina nasih Hrvata u Domovini Hrvatskoj je; Rade kod Austrijanca Primaju placu kod Talijana Telefon placaju Nijemcu Auto tankaju kod Madjara Lijekove kupuju kod Izraelaca Zakone vam pise BELGIJANAC Sudi vam Nizozemac Hrvatsku povijest mi pisu europejci!!!!!!! Placi Hrvatska voljena zemljo!

VL
OB
-obrisani-
21:18 01.06.2011.

Urednistvu Vecernjaka, mogu i objaviti tko ima hipoteku nad Hrvatskim otocima, kada i gdje su potpisani i tko ih je potpisao Jadni ste vi i vase novine kada sve cenzurirate

VL
OB
-obrisani-
21:30 01.06.2011.

HA HAAHA A HA hoće li koja k****ra odgovarati svojom pozicijom za ovaj propust-neće -idemo dalje

VL
CP
cuperak plavi
21:42 01.06.2011.

Pre vise od godine dana raspravljasmo o besmislu rata,jos vecem i tuznijem uzaludnom gubitku ljudskih zivota sa svih strana i tada nisam vecini mogao objasniti jer nisu to zeleli cuti,da se ulaskom u eu gubi svaki smisao drzavnosti za koju se narod jedne drzave izborio.Tiha i elegantna okupacija pod plastom demokratije,gubitak granica,teritorija,vojske,dostojanstva i jos tise prevodjenje u moderno robovlasnicko doba da se,hteli ne hteli,morate zapitati,cemu sve to i zarad cega?Sada je vec puno kasno da se nesto promeni i licno mislim da se takvo \"blagostanje\"sprema pre ili kasnije i nama u Srbiji,ali sam po malo i optimista da ce preovladati razum i da ce narod oterati ovu bandu koja Srbiju vodi u jos vecu propast.Pozdrav komsijama.

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
21:16 01.06.2011.

Komunizam je za ovo doba novog imperijalizma bio macji kasalj ,a puna su im usta komunizma....Ovo danas nisu ljudi, to su prodane duse , svi ce hraniti crve ,a njihovo ime ce nestati u bespucima povijesne neozbiljnosti!

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.