Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sirija

Reportera Večernjeg u središtu Damaska napali režimski vojnici!

hassan u damasku
Ljiljana Sremić
24.04.2012.
u 10:32

Kad su saznali da smo iz Hrvatske, napali su nas i optužili da smo američki špijuni. Kolegicu su pljuskali i zavrnuli joj ruke

Dok smo bili na na Trgu Mardje, odjeknula je snažna eksplozija. Potom je na nas, iako smo bili u pratnji osoba iz ministarstva informiranja Sirije, nasrnula skupina od 30-ak ljudi te nas počela naguravati, pljuskati i tući nogama. Postali su još agresivniji kad su doznali da smo iz Hrvatske. Počeli su nam psovati majku izdajničku.

Iako su nas policija i pripadnici službe sigurnosti pokušale zaštiti i izvući iz kandži pobjesnjelih demonstranata koji su se okupili da daju podršku sirijskom predsjedniku Basharu al-Assadu, nisu imali uspjeha. Uz povike kako su oni Assadova vojska koja će braniti Siriju do zadnje kapi krvi, optužujući Hrvatsku i smještajući je među neprijateljske zemlje, govorili su nam da nemamo što tražiti u Siriji jer Hrvati su američki špijuni i plaćenici te da nam je bolje što prije napustiti zemlju.

Ti „hrabri samoproglašeni Assadovi vojnici“ toliko su hrabri da su nasrnuli na ženu, ispljuskali je i zavrnuli joj ruke želeći joj oteti fotoaparat. Toliko o „hrabrim samozvanim Assadovim vojnicima“, koji su se spustili tako nisko da udaraju ženu. Nakon pola sata naguravanja, snage sigurnosti uspjele su nas odvojiti i izvući.

Ključne riječi

Komentara 11

WA
wahr
11:43 24.04.2012.

Iako je reporter Večernjeg lista bio udaljen samo 50-ak metara od samog događaja, nije mu bilo dopušteno fotografiranje te je morao izbrisati sve fotografije koje je uspio snimiti ....... pa ovako su radili i u bivsoj Jugoslaviji i onda oni koji su bili u opoziciji su se zgrazali.

OB
-obrisani-
11:46 24.04.2012.

Stotine prosvjednika okupilo se u Frankfurtu na pro-Assad skupu, no bez imalo medijske pozornosti unatoč činjenici da su čak tjedan dana ranije organizatori obavijestili sve medije da će se skup održati. Očito su mediji odlučili da skup treba u potpunosti ignorirati, prenosi online list Mathaba. No, prije nekoliko tjedana svi mediji su popratili sićušni anti-Assad prosvjed u Frankfurtu koji je okupio tek 30 ljudi. Na pro-Assad skupu koji se održao u Frankfurtu 22.4. okupili su se mirni prosvjednici - Nijemci, Sirijci, Turci i drugi državljani. Prosvjed je nazvan \"Mir za Siriju\". Prosvjednici su nosili transparente, na jednom je pisalo \"pravu demokraciju za narod Sirije, ne uvezenu \'demokraciju\' od strane SAD-a, Saudijaca i drugih\". Okupljeni prosvjednici tvrde kako se nijedan novinar niti fotoreporter nije pojavio na skupu.

OB
-obrisani-
11:09 24.04.2012.

Jesu iza toga teroristi,koje CIA trenira u američkom vojnom kampu u Kuvajtu ? Ako su \"naši\" onda nisu teroristi i obratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije