Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhvaćen u audiju A8 u vrijeme sudske zabrane upravljanja

Reno Sinovčić: Nisam znao, ali više neću voziti ako ne smijem

sinovčić
Filip Brala/24 sata
11.02.2010.
u 18:15

Sada čekam da vidim što će odlučiti, ali ako mi kažu da ne smijem voziti automobil, to ću poštovati – odgovorio nam je danas Sinovčić na upite o prijavi.

ZADAR – Reno Sinovčić (50), vlasnik više zadarskih medija, prvi čovjek Nogometnoga kluba Zadar i bivši nogometni sudac, kazneno je prijavljen zbog izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude.

Naime, protiv Sinovčića je podnesena kaznena prijava jer je vozio automobil u vrijeme zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, a koju mu je izrekao Prekršajni sud u Šibeniku. Naime, kako su nam potvrdili u Policijskoj upravi zadarskoj, Reno Sinovčić zatečen je u utorak u 12.25 na Liburnskoj obali u Zadru u svom audiju A8. Kazneno prijavljeni Reno Sinovčić jučer nam je kazao kako mu nakon presude na Prekršajnom sudu nisu rekli kako ne smije voziti automobil i kako se na nju žalio.

Dobio sam prekršajnu prijavu u Šibeniku, ali na nju sam se odmah žalio Visokom prekršajnom sudu. Sada čekam da vidim što će odlučiti, ali ako mi kažu da ne smijem voziti automobil, to ću poštovati – odgovorio nam je danas Sinovčić na upite o prijavi.

Ključne riječi

Komentara 7

OK
okokučnopišalo
11:45 12.02.2010.

Joj kakvi telci su u našoj banani ili sposobni poduzetnici ili ljudi na na nekim funkcijama. Poslije lopovluka ili drugih kriminalnih radnji niko ništa nezna. Počev od predsjednika, premijerke, o ministrima nemoramo ni govorit jer da nemaju šofere izgleda nebi ni znali gdje su Banski Dvori pa sve do ovakvih lokalnih tutleka....

OB
-obrisani-
05:39 12.02.2010.

joj koja sirovina od izjave,nevjerojatno kako su najednom svi inficirani neznanjem...di su sad tim muškardinima muške gaće,

MA
Majur
19:13 11.02.2010.

haha cuj njega nije znao......lokalni serif......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije