Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUČNJACI OBJASNILI

Rekonstrukcija tragedije kod Tušilovića: 'Nije ih ubila loša cesta. Fotografije puno toga govore'

28.12.2021.
u 20:06

Osim strogih kazni, stručnjaci kažu da država treba stimulirati ljude da kupuju modernije, novije i sigurnije automobile koji imaju modernu opremu, poput autonomnog kočenja, tako da bi, ukoliko vozač prelazi preko pune crte, vozilo samo stalo ili ukoliko je vozač pijan.

Komentara 23

RO
roland
21:13 28.12.2021.

Vozač je velikom brzinom prešao preko duple pune linije! Frontalka! Kakvi stručnjaci, kakvi Nacionalni programi, Akcijski planovi, Sigurnosne operativne procedure i Balalajke. Tu nema pomoći osim Božje!

SK
Skviki3
21:24 28.12.2021.

Kolko sam shvatil tam je dozvoljena brzina 50 na sat, takvog ni sva osiguranja u najmodernijem autu nebi spasilo kod te brzine kojom se je vozil. Pogledajte kak izbleda ova karoserija.

HA
hacker
20:41 28.12.2021.

Moderni automobil B segmenta srednje opreme s 100 ks prosječne cijene je izmedju 130000 - 150000 kuna, za to prosječni gradjanin s prosječnim primanjima nema para. Drzava bi u potpunosti morala ukinuti PDV i trosarine na nova vozila a znamo da se to nikada nece desiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?