Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTUŽEN 40-GODIŠNJAK

Rekla mu da hoće prekinuti vezu, a on je čupao za kosu, tukao šakom i prijetio joj

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
14.04.2021.
u 08:31

Optužen je da je 26. veljače oko 20 sai na širem području Rijeke  bio u vozilu s oštećenicom, koja je s njim prekinula vezu.

Zbog prijetnje je optužen 40-godišnjak, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci.

Optužen je da je 26. veljače oko 20 sai na širem području Rijeke  bio u vozilu s oštećenicom, koja je s njim prekinula vezu.

Vozili su se, a on ju je, kaže tužiteljstvo, nezadovoljan zbog toga što mu je rekla da hoće prekinuti vezu s njim,  čupao za kosu i udarao zatvorenim šakama po potiljku i ramenima prijeteći joj da će ju ubiti i teško  ozlijediti.  Potom je zaustavio vozilo i izvukao oštećenicu te ju bacio na  tlo gdje ju je nastavio tući i prijetiti joj. 

 

Komentara 1

LI
liliZG
12:03 14.04.2021.

zato zanemarite preporuke psihologa i psihijatara kako nije dobro prekidati sa nekim u javnosti kako ga/nju ne bi izložili osudi na njihovu reakciju, treba mu usred birtije reći da je ostavljen/a da te ne bi zlemao/la....spašavanje vlastite kože...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije