Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi vizualni identitet

Razjašnjen misterij – Tele2 ispisao laserske poruke po Zagrebu!

Tele 2
Patrik Macek
19.10.2009.
u 14:20

Neobični svjetlosni fenomen koji je u proteklih nekoliko dana obasjao zagrebačka pročelja zapravo je nov i inovativan način oglašavanja. Laserskim grafitom Tele 2 je najavio novi korporativni identitet.

Neobični svjetlosni fenomen koji je u proteklih nekoliko dana obasjao zagrebačka pročelja zapravo je nov i inovativan način oglašavanja. Glavni kreativac koji je preuzeo odgovornost za ovaj događaj nije nitko drugi nego Tele2 koji je laserskim grafitom najavio novi korporativni identitet.

U Tele2 su objasnili kako su koristili laserski uređaj koji ispisuje poruke na raznim površinama, a grafite je izradio Lunar, jedan od najpoznatijih hrvatskih grafitera. Tele2 je uz poruke poput "0951000444 nazovi me 0-24", "1217 kn" zgrade oslikao i novim simbolima koje su uveli u svoj novi korporativni identitet kojim se Tele2 želi još više približiti svojim korisnicima udovoljavajući njihovim potrebama, pružajući im najveću vrijednost za njihov novac, poručuju iz kompanije.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije