Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PAS JE KLONUO'

Razbila prozor i spasila psa iz auta: 'Rekli su da mogu biti zahvalna jer me neće tužiti'

Ilustracija psa u autu
Foto: Soeren Stache/DPA/Pixsell
1/3
14.10.2019.
u 09:14

Pozvala je policiju te je vlasnik na kraju platio kaznu od 200 kuna.

Pas je bio potpuno klonuo. Da sam došla dvadeset minuta kasnije vjerojatno bi bio mrtav. Polijevali smo ga i hladili vodom, a pomogla je i veterinarka, ispričala  Anica Sambrailo, predsjednica Društva za zaštitu životinja Dubrovnik. Riječ je, naime, o ženki pudlice koju je, kako kaže, spasila iz automobila nakon što je razbila prozor na parkingu ispred hotela Sheraton u Mlinima.

A. Sambrailo za 24 sata objašnjava kako je psu trebala pomoć te da joj nije jasno kako mogu životinju ostaviti u automobilu, bilo na vrućini ili hladnoći. Pozvala je policiju te je vlasnik na kraju platio kaznu od 200 kuna.

- Kazna je samo 200 kuna. Pa takvom čovjeku bi trebao psa odmah oduzeti. Ovakvim postupcima neće još dugo preživjeti ako će ga ostavljati u autu na vrućini ili hladnoći. Rekao mi je i da sam pravila paniku bez veze pa mi nema zašto reći hvala kad sam mu razbila prozor i da mogu biti zahvalna jer me neće tužiti - rekla je A. Sambrailo.

VIDEO Pogledajte zašto je ovaj pas postao viralan

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
10:09 14.10.2019.

Bosanska dresura. Kupiš psa, "dresiraš" ga da sjedi u autu na +40, dok ti šetaš sa svojom j**** familijom (pa, ne'š valjda šetat s džukelom po Dubrovniku), i...za godinu dana, kad ti dop****, baciš ga na cestu. Kakva sve krkanija hoda po ovom svijetu, bože moj!

Avatar kenshi
kenshi
16:53 14.10.2019.

Treba za kaznu vlasnika zaključati u auto na suncu kako bi mogao uživati nekoliko sati na C 50°+ .

Avatar opara1
opara1
16:05 14.10.2019.

Hm volonterka pasjih navika ,, vau vau <<<

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije