Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspuštena podružnica

Kaos u vinkovačkom Mostu: Prvo su nas tjerali da glasamo za Škoru, a sad protiv njega

Zagreb: U prostorijama Mosta predstavljeno je vodstvo te stranke
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
10.03.2021.
u 21:50

Poručuje kako vinkovački Mostovci više ne moraju i ne žele glasati prema nečijem naputku, govori Popović

Iz vinkovačke podružnice Mosta izvijestili su kako je Predsjedništvo Mosta, potpisom Bože Petrova, odlukom o raspuštanju Mostove Gradske koordinacije Grada Vinkovaca „zakucalo posljednji čavao u lijes vinkovačkog Mosta”.

Prema riječima bivšeg koordinatora Gradskog ogranka Mosta Vinkovci Krunoslava Popovića Most je posljednjeg dana veljače ove godine donio odluku o raspuštanju vinkovačke organizacije i tim činom „zahvalio“ svim biračima koji su Mostu dali svoj glas na svim dosadašnjim izborima.

- Ovim priopćenjem želimo od srca i iskreno zahvaliti svim sadašnjim i bivšim članovima, simpatizerima i prijateljima koji su pratili naš rad i bodrili nas u nastojanju da naš grad postane bolji i ugodniji za život. Javnosti je poznat rad gradskih i županijskih vijećnika, njihove aktivnosti, kao i pomoć ljudi izvan stranke koji su nam se priključili i pomagali u mnogobrojnim humanitarnim akcijama, stoji u priopćenju.

Dodaje i da ono što javnost možda ne zna je to da su, kao članovi Mosta, morali podržati Miroslava Škoru u predsjedničkim izborima, a izbore u Vukovarsko-srijemskoj županiji su vodili konzervativci i suverenisti.

- U parlamentarnim izborima smo morali biti protiv Škore, jer je Most imao svoju listu, sa ljudima koje nitko od nas članova nije poznavao. Sve je rezultiralo time, da je Mostu nebitna Slavonija, ostala bez svojih predstavnika u V, ali i IV izbornoj jedinici, navodi Popović.

Poručuje kako vinkovački Mostovci više ne moraju i ne žele glasati prema nečijem naputku.

- Vinkovci su naš grad, grad naših djedova i naše djece, pa valjda imamo pravo samostalno odlučiti tko je sposoban voditi ovaj grad, bez da nam netko da „naputak iz Zagreba (ili Metkovića), rekao je Popović.

Ključne riječi

Komentara 14

BL
bluescreen
05:39 11.03.2021.

Laž. Ne bi to Grmoja nikada 😂

GL
Glavica
07:28 11.03.2021.

Petrov sve sto radi radi protiv Hrvatske izbacili Karamarka sa lazima sad se to dokazalo

GL
Glavica
07:24 11.03.2021.

Most je proklestvo za hrvatski narod i Hrvatsku oni su dali dozvolu Pupovcu da vlada njima su najvaznije fotelje od hrvatskog naroda prave budale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije