Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU MU PLAĆALI RAČUNE

Raskomadao je roditelje pa tijela prokuhao u kiselini, a sve kako bi dobio novac od osiguranja

Foto: YouTube
1/3
07.10.2020.
u 09:45

Tijekom suđenja je više puta mijenjao svoj iskaz, a u jednom trenutku je kazao da ih nije ubio. Kasnije je tražio, ukoliko ga osude, da bude pogubljen.

Sud u Tennesseeju dao je Joel Guy Jr.-u, muškarcu koji je raskomadao svoje roditelje 2016. doživotnu kaznu zatvora. Naime, muškarac (32) proglašen je krivim po više točaka, no za ubojstvo prvog stupnja tužitelji nisu tražili smrtnu kaznu.

Sucu Steveu Swordu trebalo je tri sata da ga osudi. Presuda nije neočekivana pošto su tužitelji sudu predstavili dovoljno dokaza koji su upućivali na Joela. On je, naime, svoje roditelje ubio pa njihova tijela prokuhao u kiselini jer mu više nisu htjeli plaćati račune, a ubojstva su bila dio plana kako bi od osiguranja dobio pola milijuna dolara.

Guy Jr. nikad nije radio, a na Sveučilištu u Louisiani studirao je već deset godina. Građani Tennesseeja već četiri godine pričaju o ovom monstruoznom zločinu.

Muškarac je prvo prišao roditeljima i smireno ih i smišljeno unakazio batinama, a onda im je sasjekao tijela i ubacio njihove dijelove u vrećice.

Prvo je tijela htio odnijeti u šumu, no neke je ostatke ostavio u kupaoni, dok je ostale prebacio u dva odvojena kontejnera. Posebno je svima u sudnici bila degutantna informacija da su majčinu glavu našli u kuhinjskom loncu punom vode.

Tijekom suđenja je više puta mijenjao svoj iskaz, a u jednom trenutku je kazao da ih nije ubio. Kasnije je tražio, ukoliko ga osude, da bude pogubljen, navodi The Knoxville News Sentinel

Detektiv Jeremy McCord, koji je vodio istragu o ovom dvostrukom ubojstvu, rekao je 2018. kako je to bilo njegovo "najstravičnije iskustvo u policiji, odnosno u cijelom životu".

Rekao je da je "krvi bilo posvuda ... na zidovima i na podu". Prema navodima tužiteljima, roditelji su Guyu Jr. nekoliko dana prije ubojstva rekli kako ga više neće financijski uzdržavati. Optuženi je u to vrijeme živio u Baton Rougeu u Louisiani, ali je tijekom Dana zahvalnosti boravio kod roditelja, koji su ubijeni dan ili dva nakon praznika.

Komentara 2

KE
Kendra
11:21 07.10.2020.

Ovakvog ubojicu sad će hraniti Država. Ako ovaj zločin nije za smrtnu kaznu ne znam što jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije