Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SNIMILI I OBJAVILI

Brutalno ubojstvo u susjedstvu: 'Ovako nešto nije viđeno u ratu'

Foto: Facebook/Pravda za Edina
11.12.2019.
u 09:33

"Ho'š kod žene moje, ha? Ho'š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta", urlao je jedan od muškaraca sa snimke, a nakon toga uslijedile su i brojne druge uvrede

Prvo su ga oteli i brutalno pretukli pa su mu kidali nokte i urinirali po njemu. Jedan od četvorice nasilnika sve je snimio mobitelom i objavio na društvenim mrežama. Nakon torture mrtvo tijelo Edina Zejćirovića bačeno je u Savu kod bosanskog grada Brčko. Bosna i Hercegovina duboko je potresena.

Za ovo monstruozno ubojstvo istražitelji su 5. prosinca priveli trojicu osumnjičenih muškaraca, a dan kasnije pronađeno je tijelo 30-godišnjaka čija je obitelj njegov nestanak prijavila 17. studenoga. Na dan kad je obitelj identificirala sina u mrtvačnici, priveden je i četvrti počinitelj koji je bio u bijegu. 

Jedan od osnivača Facebook stranice ''Pravda za Edina'' komentirao je za Dnevni avaz kako je ''snimka digla ljude na noge'' te da ''ovako nešto nije viđeno u ratu''. Kazao je i kako se na snimci čuje da jedan od ubojica spominje svoju suprugu pa se pretpostavlja da je motiv ovog gnjusnog čina bila ljubomora.

"Ho'š kod žene moje, ha? Ho'š kod moje žene? Javio se ti njoj da vidiš treba li joj šta", urlao je jedan od muškaraca sa snimke, a nakon toga uslijedile su i brojne druge uvrede.

Identificiranje ubijenog Edina posebno je teško palo njegovu bratu Kenanu.

"Stojim ja ispred, sve Boga molim da nije on. Sve mislim da je živ. Ulazim na vrata kad tamo na stolu moj brato leži. Lijep moj brato kao što je uvijek bio, crna kosa, crna brada, lijepo lice kao u manekena", napisao je na svome Facebooku.

"Jedino što sada preostaje jest podići svijesti ljudi o tome u kakvom vremenu živimo i s kakvim ljudima se svaki dan susrećemo i pijemo kavu. Edin je bio dobar čovjek, nikome nije želio zlo", poručuje jedan od pokretača stranice ''Pravda za Edina'' kojemu je cilj aludirati na zakonodavstvo BiH da uvede doživotnu kaznu zatvora.

 

Ključne riječi

Komentara 7

ĐU
Đubar
09:53 11.12.2019.

Ma kakva doživotna kazna. Istom mjerom prema njima kao što su postupali prema žrtvi i to javno uz video prijenos.

BO
Bojnik
11:15 11.12.2019.

Ima ona mudra stara narodna : Ko hoda po selu,dobije po čelu.

ZA
!zagreb!
11:12 11.12.2019.

Ne smiješ ni domaćim inženjerima ženu ni pogledat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije