Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HITNA OPERACIJA

Rajku Ostojiću uklonjen polip, operirao ga kolega Škegro

07.02.2019.
u 18:31

Neslužbeno se može čuti kako je ključan histološki nalaz i prvi dani oporavka nakon zahvata.

Zbog krvarećeg polipa na desnoj strani debelog crijeva, na Klinici za kirurgiju KBC-a Zagreb hitno je operiran prof.dr. sc. Rajko Ostojić, potpredsjednik SDP-a i saborski zastupnik te stranke.

Ostojić je inače predstojnik Klinike za internu medicinu u toj bolnici. U zahvatu koji je vodio prof. dr. sc. Mate Škegro, šef Klinike za kirurgiju KBC-a Zagreb, bivšem ministru zdravstva uklonjen je polip, a neslužbeno se može čuti kako je ključan histološki nalaz i prvi dani oporavka nakon zahvata.     

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
20:10 07.02.2019.

Koliko dugo je čekao za pregled i operaciju?

Avatar Le-Freak
Le-Freak
20:15 07.02.2019.

Jadan polip na koga nabasa.

PA
pofuk_alo
19:48 07.02.2019.

Želim brz oporavak polipu, zasigurno nije ugodno izrasti na nečemu kao što je Rajko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije