Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilazni pravci

Radovi na autocesti: Za sav promet se zatvaraju dva ulazna kraka na čvoru Učka

Na današnji dan 1981. u promet je pušten Tunel Učka
Dusko Marusic/PIXSELL
09.10.2023.
u 11:58

Za sav promet zatvoren je ulazni krak 1 na čvoru Učka iz smjera Pule/Opatije u smjeru GP Rupa te izlazni krak 2 na čvoru Učka iz smjera Rijeke/Orehovice

Zbog radova na autocesti A7 za sav promet zatvoren je ulazni krak 1 na čvoru Učka iz smjera Pule/Opatije u smjeru GP Rupa, doznaje Glas Istre iz Hrvatskih autocesta.

Promet ide obilaznim pravcima preko državne ceste D8 i čvora Trinajstići u smjeru Graničnog prijelaza Rupa, a radovi bi trebali biti gotovi do 16. listopada.

Zbog radova na  A7 za sav promet zatvoren je i izlazni krak 2 na čvoru Učka iz smjera Rijeke/Orehovice u smjeru Pule/Opatije. Promet se vodi preko čvora Trinajstići obilaznim pravcima prema Puli i Opatiji. Predviđeno trajanje radova je do 30. studenog.

VIDEO Testirali smo zobene kaše

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
12:56 09.10.2023.

A da se ta južnohrvatska "vlada" sjeti ponekad i na sjeveru Hrvatske izraditi dva-tri kilometra autoceste, ma barem pokrpati rupe na cestama....? Sve i samo sve grade sa one strane Velebita, od kud je poteklo 90 posto ovih "hrvatskih" ministara. Al budu izbori, vrlo brzo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije