Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Radnici oteli gazdu zbog duga od 2000 eura

policija
Arhivska fotografija
14.02.2010.
u 15:05

Trojica Zagrepčana otela su svog 52.-godišnjeg gazdu iz Splita zbog dugovanja od 2000 eura, a navodno su ga udarali i prijetili mu da će nestati.

Trojica građevinskih radnika koji su radili na preuređenju Vrtova sunca u Orašcu, Marko M. (43) iz Sesveta, Mile Z. (52) iz Dubrave i Ivan K. (37) iz Zaprešića, osumnjičeni su za otmicu vlasnika splitskog poduzeća Žare, Željka M. (52) iz Splita, zbog duga od 2000 eura.

Naime, dogovorili su susret u subotu, u kafe baru “Kokot” u Grljevcu, nedaleko Splita na kojem su se trebali dogovoriti oko isplate.

Očito, nisu u tome uspjeli, a gazda Željko nije imao novce. Zaprijetili su mu pa su svi zajedno sjeli u Milino vozilo te se odvezli do bankomata u obližnjem Strožancu. Nakon što ni na računu nije bilo novca, Željka su natjerali da se vrati u vozilo.

Navodno su ga udarali i prijetili mu da će nestati. Odvezli su ga do Dugopolja i tamo ga izbacili iz vozila. Prijavio je slučaj policiji.

Osumnjičeni su ubrzo zatim uhićeni i kriminalistički obrađeni. Pušteni su, a slijede im kaznene prijave za otmicu i prijetnju. Riječ je o ljudima koji nisu ranije imali nikakvih problema s policijom.

Ključne riječi

Komentara 22

D
D
19:00 14.02.2010.

da funkcionira država do toga nebi ni došlo, a kad nema zakona koji sprečavaju dugovanja , onda se nemojmo čuditi ovakvim situacijama. hitno treba zaštititi vjerovnike i radnike jer svaka lopina koja je nekom dužna otvara lanac koji stvara probleme na tržištu i uništava one koji pokušaju pošteno raditi i živjeti.

MI
miso
15:21 14.02.2010.

Strašno! Nije im isplatio zarađeno. A zamislite da im je još uzeo i žito s tavana (silosa). Draga Jadranka, to je naša realnost.

MI
miroz
16:03 14.02.2010.

usko dragi sugrađani morat ćemo udarat i državnike naše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije